Sleek I-Divine Pallet Storm

Geplaatst door
De Sleek paletten zijn enorm populair in beautyland. Dit om de reden dat deze paletten er prachtig uitzien en ook budgetvriendelijk zijn. Voor slechts € 8,49 krijg je twaalf geweldig gepigmenteerde en op elkaar afgestemde oogschaduws in één mooie palette. Laatst ontving ik een pakketje van de webshop BeautyMelon met daarin de Sleek I-Divine Pallet Storm. Ondanks dat de palette al een tijdje bestaat en sommigen onder jullie deze misschien al in het bezit hebben, wil ik er toch graag een artikel over schrijven. Hieronder mijn review van de Sleek I-Divine Pallet Storm, inclusief swatches!
 

Ik vind de verpakking prachtig! Het doosje is mat en zwart met daarop de glanzende tekst ‘Sleek Make-Up’. 

In de palette zitten 12 kleurtjes en een lange sponsapplicator. Ook zit er een mooie grote spiegel bij en dat kan handig zijn voor onderweg. De Sleek I-Divine Storm Pallet bevat veel aardetinten, zowel mat als glanzend. Verder zit er wat groen, donkerrood en blauw bij, voor een extra accent. Op die manier kan je je looks met aardetinten wat ‘pimpen’. 

In de bovenste rij zitten de wat zachtere kleuren. De tweede kleur is een heel mooie highlighter en de derde is een matte oogschaduw. De onderste rij heeft mooie donkere kleuren, waaronder 2 matte kleuren. 
 
Over naar de swatches!
 
 
 
 
Besluit? Ik ben heel blij met deze palette! De pigmentatie is heel mooi en de kleurtjes zijn ook mooi te combineren. Daarnaast kan je de palette zowel voor een zachte look (bv. overdag) als een wat heftigere look (bv. een feestje) gebruiken en dat vind ik heel fijn. Wat mij betreft is dit een mooie palette om in huis te hebben. Voor nog geen € 9 krijg je immers prima kwaliteit terug!
Tip: In de webshop BeautyMelon krijg je op dit moment 10% korting op alle make-up van Sleek. Je vindt er trouwens nog andere mooie merken zoals China Glaze en Golden Rose. Neem dus zeker een kijkje! 
 
Wat vind jij van deze palette? Welke (Sleek) palette is jouw favoriet?


Veel liefs,

Vanessa xxx

32 reacties

  1. Ik heb al een aantal palettes van Sleek, i-Candy is toch wel mijn favoriet met zijn snoeperige kleurtjes. Het Storm palette heb ik nog niet, maar deze heeft ook erg mooie kleuren!

  2. Ik heb al Au Naturel van Sleek maar Storm wil ik ook nog graag. Ik heb vooral heel neutrale oogschaduwpalettes maar Storm is toch nog ietsje donkerder!

  3. Ik vind dit echt een prachtig palette. Wanneer ik weer een palette van Sleek aanschaf zou het zomaar eens kunnen zijn dat mijn keuze op dit palette valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *