Mijn blog bestaat 1 jaar + win een pakket van Rituals! (GESLOTEN)

Geplaatst door
Hiep hiep hoera, vandaag bestaat mijn blog 1 jaar! Exact een jaar geleden kwam mijn eerste artikel online en dat moet natuurlijk worden gevierd! Als eerste wil ik jullie ontzettend hard bedanken voor de vele bezoeken en de leuke reacties die ik de afgelopen 365 dagen heb gekregen. Ik mag dan in eerste plaats bloggen omdat ik het leuk vind, het doet me ook enorm veel plezier dat mijn artikels graag worden gelezen en dat ik jullie kan inspireren. Het voorbije jaar is mijn blog echt gegroeid. Ik ben begonnen met één volger en momenteel heb ik er maar liefst 590, fantastisch gewoon! Ik had nooit verwacht dat mijn blog zou zijn wat ze nu is en daarom kan ik niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben. Thanks, merci, bedankt. Hup naar de 2 jaar! 

WINACTIEOm deze mooie gelegenheid te vieren heb ik een leuke winactie voor jullie! Aangezien ik een grote fan ben van Rituals, lijkt het mij een fijn idee om enkele producten van dit merk weg te geven. Het zijn 3 producten van de Flowers Of India lijn: een douche foam, douche olie en body crème. Mocht je graag een review lezen van deze producten, dan kan dat hier.  Wat moet je doen om kans te maken?

Dat is simpel! Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Let er ook op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren indien je hebt gewonnen.

Deelnemen kan tot woensdag 11 juni. 


Veel succes iedereen! 
 
Liefs,
Vanessa xxx

129 reacties

 1. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag en wat een leuke winactie erbij. Ik sla over, maar wens de winnaar veel plezier. Rituals is heerlijk!

 2. Gefeliciteerd! In één jaar zo groot geworden, stel je eens voor waar je volgend jaar bent! Ik zal er iig bij zijn. 🙂 anyhow, ik doe ook graag mee! De body creme lijkt me heerlijk!

 3. Oh wauw, gefeliciteerd met je prachtige prestatie! Dat komt vast goed, die twee jaar ga je makkelijk redden met nog veel meer volgers en lieve reacties. Ik wil graag een kansje maken, het lijkt me een super pakket. Mijn mail adres is [email protected]. Liefs, Denise <3

 4. Gefeliciteerd met je jubileum! Fijn om te horen dat je er nog steeds zo van geniet 🙂
  Ik doe uiteraard ook graag mee met je winactie. Hoor veel over deze collectie en ben erg benieuwd.

  Mijn email is: [email protected]

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 5. Van harte gefeliciteerd. Als er iemand jarig is geven wij soms Rituals doucheschuim, grappig dat jij het weg geeft met je blogverjaardag 😉

 6. Lang zullen jij en je blog leven, lang zullen jij en je blog leven, lang zullen jullie leven in de gloria, in de gloriaaaa, in de gloriaaaa! Wauw, al weer een jaar, wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel! En ik ben heel blij dat ik je door je blog heb ontmoet, je bent een lieverd. Ik doe graag mee met je winactie, [email protected] Liefs xx

 7. Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog, op naar de twee jaar! Ik doe heel graag mee aan de winactie want ben gek op de producten van Rituals en ben heel erg benieuwd naar de lijn Flowers of India. De verpakkingen zien er in ieder geval super uit!
  ([email protected])

 8. Proficiat Vanessa! Ik doe ook graag mee aan deze winactie omdat ik deze geur van rituals nog niet ken maar ik sowieso wel erg fan ben van hun producten! Het zou dus een zaligheid zijn om deze te kunnen proberen!

  Liefs, Stephanie
  ([email protected])

 9. Proficiat! Het eerste jaar van je blog is altijd heel speciaal. Ik ben zelfs wat verbaasd dat je blog maar 1 jaartje bestaat omdat je al zoveel bereikt hebt. Heel goed bezig meid!
  Ik doe echt heel graag mee met je winactie. De producten van Rituals zijn altijd zo geweldig. En wauw deze verpakking is enorm mooi!
  [email protected]
  Liefs 🙂

 10. Wauw nog maar een jaar aan het bloggen en al zo'n succes! Super en gefeliciteerd! Graag doe ik mee met je winactie, de producten van Rituals vind ik heerlijk en deze heb ik nog niet eerder gehad en ben er erg benieuwd na!

 11. WAUW! Gefeliciteerd op naar nog meer jaren maar dat komt zeker goed want ik volg je maar al te graag! vind het heerlijk om altijd je artikels te lezen! i love it! 🙂 Het zou wel super gaaf zijn om dit verwen pakketje te winnen, ben heeeeeeeeel benieuwd na deze lijn hoor er zoveel goede reacties over & zou het zelf ook wel graag willen ervaren! Ik blijf je volgen! 🙂

  Mijn mailadres is: [email protected]

 12. Bloggen is leuk en in dit geval ook nuttig voor de toevallige of regelmatige bezoeker. Er is altijd iets dat links of recht kan gebruikt worden dus… ik kwam lezen, ik lees en ik zal altijd komen lezen…
  Veel succes en doe zo heel gerust verder….en wie weet brengt dit mij een prijsje op ???
  [email protected]

 13. Gefeliciteerd, met deze eerste "blog"verjaardag….Zo leuk dat mensen eel plezier beleven aan het bloggen, tenslotte gaat het daar ook om, maar het is inderdaad net zo leuk als mensen plezier beleven aan jou blogjes en ik doe dat zeker, ik lees ze graag…
  Natuurlijk wil ik graag mee doen aan deze feestelijke actie…

  Groetjes Petra
  ( [email protected] )

 14. Woow, wat een super actie! Deze Flowers of India lijn heb ik nog niet uitgetest. Als ik in de winkel sta (Rituals) twijfel ik steeds opnieuw welke geur ik zo kopen & steeds opnieuw neem ik de alombekende geur mee, ik heb soms dus beetje schrik om eens een nieuwe geur te durven aangaan. Misschien zou ik deze stap sneller durven zetten als ik hierbij een duwtje (hulpje) in de rug zou krijgen.. 🙂 Vriendelijke groetjes, Evelyn.

 15. hoi Vaessa , Proficiat met het éénjarig bestaan van jou heel goeie blog
  ik doe ook heel graag mee met uw Rituals produten winactie
  Rituals produten zijn heel huidvriendelijk
  mijn mailadres : [email protected]

 16. Hey!

  Ik ga je eerst van harte Gefeliciteerd met het bestaan van je blog. Gefeliciteerd
  met het 1 jaar bestaan van je blog. Wat moet het gek aanvoelen waar je nu bent, en
  hoe erg je bent gegroeit.

  Alleen al om de verpakking wil ik dit in mijn badkamer hebben staan. Als
  ik zo de foto's kijk word ik blij, Zonder dat ik geur kan ruiken 😛 Ik
  ken Rituals alleen van Naam heb zelf geen producten van, Dus dat is ook
  1 van de redenen dat ik graag kans wil maken.

  [email protected]
  zie mijn tweet: https://twitter.com/OMGitsWOOSHY/status/473146699498913792

  succes!

  liefs

  Janine

  1. Wooow, super dat er al zoveel meiden deelnemen. Ik weet niet wat ik zie, haha! Ik vind het trouwens ook heel fijn om jullie lieve berichtjes te lezen, dankjewel daarvoor! XXX

 17. Gefeliciteerd, natuurlijk! Wij, mama en ik, doen heel graag mee aan de winactie, want de producten van Rituals zijn echt ons gedeelde feel-good-moment in de badkamer : zalige geurtjes, heerlijke textuur en lekker verzorgend… We hebben beiden een lastige huid, maar Rituals doet dat er heel goed mee, we hebben absoluut geen klachten! Maar de geur… ja, de geur is echt wat ons telkens opnieuw verleid, we hebben onlangs zo'n bedspray gekocht en die maakt echt dat je zalig in slaap valt!

 18. Eerst en vooral gefeliciteerd!
  Van de winactie ben ik helemaal weg! Ik sta al te popelen om de producten uit te testen.
  De body crème probeerde ik eens van een vriendin en die viel alvast in de smaak en na het lezen van je review zou ik zeker en vast de drie producten in huis willen halen.
  Moest ik ze nu winnen zou dit helemaal ideaal zijn, natuurlijk…fingers crossed!
  [email protected]

  Groetjes,
  Lore

 19. Ik doe graag met deze wedstrijd om dat ik van rituals hou.
  Als je lekker en fris ruikt kan je je dag meteen al met een +1 beginnen.
  Ook kan je met de pakketten van rituals altijd een eigen wellness avondje houden in je badkamer, zo hoef je toch weer niet al dat geld uit te geven aan die hammam.

  [email protected]

 20. Proficiat met de verjaardag van je blog! Ik doe ook heel graag mee aan de wedstrijd, heb nog nooit Rituals-productjes kunnen testen 🙂 Mijn e-mailadres is (spaties om spambots tegen te gaan) sarahsouffriau @ gmail . com

 21. Zalig! Ik hou van de rituals producten en kom net terug van India, dus dan kan ik mij insmeren met een nostalgisch geurtje 🙂

  hanne_breban @ hotmail.com (zonder spaties)

 22. Super dat je al zo lang blogt, ik vind je blog ook echt heel tof! Lekker veel variatie en ook veel lifestyle artikelen, daar hou ik van:) Je volgers verdien je ook absoluut, dus ga zo door;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *