Mijn blog bestaat 1 jaar + win een pakket van Rituals! (GESLOTEN)

Geplaatst door
Hiep hiep hoera, vandaag bestaat mijn blog 1 jaar! Exact een jaar geleden kwam mijn eerste artikel online en dat moet natuurlijk worden gevierd! Als eerste wil ik jullie ontzettend hard bedanken voor de vele bezoeken en de leuke reacties die ik de afgelopen 365 dagen heb gekregen. Ik mag dan in eerste plaats bloggen omdat ik het leuk vind, het doet me ook enorm veel plezier dat mijn artikels graag worden gelezen en dat ik jullie kan inspireren. Het voorbije jaar is mijn blog echt gegroeid. Ik ben begonnen met één volger en momenteel heb ik er maar liefst 590, fantastisch gewoon! Ik had nooit verwacht dat mijn blog zou zijn wat ze nu is en daarom kan ik niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben. Thanks, merci, bedankt. Hup naar de 2 jaar! 

WINACTIEOm deze mooie gelegenheid te vieren heb ik een leuke winactie voor jullie! Aangezien ik een grote fan ben van Rituals, lijkt het mij een fijn idee om enkele producten van dit merk weg te geven. Het zijn 3 producten van de Flowers Of India lijn: een douche foam, douche olie en body crème. Mocht je graag een review lezen van deze producten, dan kan dat hier.  Wat moet je doen om kans te maken?

Dat is simpel! Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Let er ook op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren indien je hebt gewonnen.

Deelnemen kan tot woensdag 11 juni. 


Veel succes iedereen! 
 
Liefs,
Vanessa xxx

129 reacties

  1. Van harte meid! Dat jaar is snel gegaan zeg. Ik doe graag mee met je winactie. En vooral blijven bloggen want ik bezoek je graag.

  2. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag en wat een leuke winactie erbij. Ik sla over, maar wens de winnaar veel plezier. Rituals is heerlijk!

  3. Een heel erg dikke proficiat! Ik schrik zelfs dat je nog 'maar' een jaar bezig bent. Time flies! Ik doe ook graag mee aan de winactie :-)!
    Mijn e-mailadres is: [email protected]

  4. Oh, wat leuk! Proficiat Vanessa! Je mag echt trots zijn op wat je bereikt hebt in zo'n korte tijd. Op naar het volgende jaartje 😉 x

  5. Gefeliciteerd! In één jaar zo groot geworden, stel je eens voor waar je volgend jaar bent! Ik zal er iig bij zijn. 🙂 anyhow, ik doe ook graag mee! De body creme lijkt me heerlijk!