Shoplog IKEA

Geplaatst door
Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik even naar de IKEA geweest. We wilden er graag een mooie staanlamp kopen voor in ons nieuw appartement. Bijna twee uur later kwamen we buiten mét een staanlamp, maar ook met nog andere dingen. Kijken jullie mee naar mijn shoplog?
 

Als eerste hebben we een rechthoekige staanlamp gekocht. Deze is bedoeld als sfeerverlichting wanneer het ’s avonds donker wordt. We hebben ze naast de televisie gezet omdat we daar het meeste zitten en er dus ook het meeste van kunnen genieten. Wat leuk is aan deze staanlamp, is dat de verlichting kan worden gedimd, dus je kan het licht kiezen dat bij de gelegenheid past. De staanlamp kost € 49.99, exclusief led-lampjes.
 
Ik hou van orchideeën en heb er dan ook enkele in huis. Deze bloemen hebben weinig verzorging nodig, maar wel veel licht. Daarom zocht ik een leuk tafeltje om voor het raam te plaatsen. In de IKEA scoorde ik dit witte tafeltje voor slechts € 5.99, een koopje als je ’t mij vraagt! Het tafeltje is trouwens ook in andere kleuren verkrijgbaar.
 
 
Misschien een beetje saai, maar wel handig om in huis te hebben: kledingrollers. Ik vind deze erg handig voor het verwijderen van haren, stof of pluisjes. Ik heb € 2 betaald voor 4 rollers.
 
 
Als laatste heb ik enkele heerlijke geurkaarsen gekocht. In de IKEA was er een actie waarbij je 2 kaarsen kon kopen en de derde gratis kreeg, weliswaar van dezelfde geur. Ik heb er dus 6 gekocht voor de prijs van 4, leuk! Ik heb de geuren appel en mandarijn gekozen omdat deze mij het prettigst lijken voor de tijd van het jaar. Per stuk betaal je normaal € 0.99.
 
Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ga jij ook wel eens winkelen bij IKEA? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

33 reacties

  1. Goed geslaagd! Ik koop ook altijd geurkaarsen bij Ikea. Wij hebben dat tafeltje ook voor Sam. Handig ding en idd heel geen geprijsd.

  2. De lamp vind ik heel tof, wat leuk dat er ook een dimmer op zit:) Lijkt me echt leuk om weer eens te gaan shoppen bij Ikea. Kom ook altijd met van alles thuis, wat eigenlijk niet de bedoeling was. Zo'n tafeltje hebben wij thuis ook, niet duur en handig.

  3. De geurkaarsen van IKEA zijn zalig, ik sta daar dus altijd minstens 5 minuten te snuffelen voor ik echt kan kiezen welke ik de beste vind :p! Echt leuke aankoopjes!

  4. ik heb vroeger ook zo'n tafeltje gehad! Die zijn erg handig en makkelijk te combineren. Nu heb ik een wat groter tafel voor bij de bank (ook van de IKEA).

  5. Ik ben dol op de Ikea. Wat heb je leuke spulletjes gehaald. Je zal wel heel blij zijn met je lamp. Mooi hoor! Ik neem altijd de vanille kaarsjes van de Ikea. Zó lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *