Shoplog IKEA

Geplaatst door
Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik even naar de IKEA geweest. We wilden er graag een mooie staanlamp kopen voor in ons nieuw appartement. Bijna twee uur later kwamen we buiten mét een staanlamp, maar ook met nog andere dingen. Kijken jullie mee naar mijn shoplog?
 

Als eerste hebben we een rechthoekige staanlamp gekocht. Deze is bedoeld als sfeerverlichting wanneer het ’s avonds donker wordt. We hebben ze naast de televisie gezet omdat we daar het meeste zitten en er dus ook het meeste van kunnen genieten. Wat leuk is aan deze staanlamp, is dat de verlichting kan worden gedimd, dus je kan het licht kiezen dat bij de gelegenheid past. De staanlamp kost € 49.99, exclusief led-lampjes.
 
Ik hou van orchideeën en heb er dan ook enkele in huis. Deze bloemen hebben weinig verzorging nodig, maar wel veel licht. Daarom zocht ik een leuk tafeltje om voor het raam te plaatsen. In de IKEA scoorde ik dit witte tafeltje voor slechts € 5.99, een koopje als je ’t mij vraagt! Het tafeltje is trouwens ook in andere kleuren verkrijgbaar.
 
 
Misschien een beetje saai, maar wel handig om in huis te hebben: kledingrollers. Ik vind deze erg handig voor het verwijderen van haren, stof of pluisjes. Ik heb € 2 betaald voor 4 rollers.
 
 
Als laatste heb ik enkele heerlijke geurkaarsen gekocht. In de IKEA was er een actie waarbij je 2 kaarsen kon kopen en de derde gratis kreeg, weliswaar van dezelfde geur. Ik heb er dus 6 gekocht voor de prijs van 4, leuk! Ik heb de geuren appel en mandarijn gekozen omdat deze mij het prettigst lijken voor de tijd van het jaar. Per stuk betaal je normaal € 0.99.
 
Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ga jij ook wel eens winkelen bij IKEA? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

33 reacties

 1. De geurkaarsen van IKEA zijn inderdaad heerlijk! Leuk tafeltje heb je gekocht, wat is 'ie goedkoop! Toevallig was ik er gister nog. Liefs

 2. Leuke lamp heb je gekocht! Ik heb er ook één uit die serie. En heel herkenbaar bij Ikea; met veel meer thuis komen dan de bedoeling was.

 3. Goed geslaagd! Ik koop ook altijd geurkaarsen bij Ikea. Wij hebben dat tafeltje ook voor Sam. Handig ding en idd heel geen geprijsd.

 4. Heerlijk om even naar de IKEA te gaan, alleen al voor de inspiratie is het leuk daar even rond te snuffelen. Ik vind orchideeën zo mooi!

 5. De lamp vind ik heel tof, wat leuk dat er ook een dimmer op zit:) Lijkt me echt leuk om weer eens te gaan shoppen bij Ikea. Kom ook altijd met van alles thuis, wat eigenlijk niet de bedoeling was. Zo'n tafeltje hebben wij thuis ook, niet duur en handig.

 6. De geurkaarsen van IKEA zijn zalig, ik sta daar dus altijd minstens 5 minuten te snuffelen voor ik echt kan kiezen welke ik de beste vind :p! Echt leuke aankoopjes!

 7. ik heb vroeger ook zo'n tafeltje gehad! Die zijn erg handig en makkelijk te combineren. Nu heb ik een wat groter tafel voor bij de bank (ook van de IKEA).

 8. Heerlijk, die Ikea. Die orchideeën zijn prachtig, ik heb neppers van Ikea. En dat tafeltje is ook ideaal. Mooie lamp ook!

 9. Wat een leuke aankopen. De kaarsen met appelgeur hebben wij ook een hoop van ingeslagen, ze zijn echt heerlijk.

 10. Die geurkaarsen zijn heerlijk 🙂 en je lamp! Ik vind hem echt prachtig! Leuke tip is dat.

 11. Ik ben dol op de Ikea. Wat heb je leuke spulletjes gehaald. Je zal wel heel blij zijn met je lamp. Mooi hoor! Ik neem altijd de vanille kaarsjes van de Ikea. Zó lekker!

 12. Super leuke aankopen :). Die lamp is echt mooi! En ik ben ook dol op Orchideeën, wij hebben zelf ook een aantal in huis staan :).

 13. Binnenkort gaan we weer een keer naar de IKEA. Ik kom daar altijd graag en ga eigenlijk nooit met lege handen naar huis.

 14. Supermooie lamp! Ook het tafeltje is heel leuk, zeker met die mooie orchideeën erop. Bij Ikea kan je echt uren rondlopen 🙂

Reacties zijn gesloten.