Win een geschenkset van Kneipp! (afgesloten)

Geplaatst door
WINNAAR: Rachel Kromdijk


Laatst heb ik de 550 volgers op Bloglovin bereikt (inmiddels 565, yaaay) en dat wil zeggen dat het tijd is voor een leuke winactie! Bij deze wil ik jullie heel graag bedanken voor de vele bezoeken en de lieve reacties die ik iedere dag krijg. Dankjewel! In samenwerking met Kneipp mag ik een heerlijke gift set weggeven in de geur passievrucht grapefruit. Deze geur is ideaal met de zomer in het vooruitzicht! De set bevat het volgende: een body lotion, douchegel, geurstokjes én massageolie. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Wat moet je doen?

– Volg mij op Bloglovin en like het artikel.

– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Let er ook op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren indien je hebt gewonnen.
 
Wat mag je doen? (niet verplicht, wel gewaardeerd)
 
Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: “Ik maak kans op een heerlijke gift set van Kneipp @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee!”

Deelnemen kan tot dinsdag 20 mei. 


Veel succes iedereen!

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa xxx

 

46 reacties

 1. Hee wat een leuke en vooral heerlijke win actie! Ik doe graag mee aangezien ik Kneipp graag gebruik en deze variant ken ik nog niet. Ik volgde je al langer op Bloglovin heb net ook het artikel geliked en ik heb de tweet gestuurd (ik volgde je ook allanger op Twitter) onder de naam "Pinkit1988" mijn mail adres is [email protected]

  Succes allemaal x

 2. nog gefeliciteerd met je 550 volgers!! Leuke winactie ,maar ik sla deze even over. Hopelijk mag je nog heel veel volgers krijgen!! 😀

 3. Wat een gave winactie! De producten van Kneip staan al super lang op mijn wishlist, dit is de ultieme kans om ze een keer te proberen. Passievrucht is absoluut mijn favoriete geur van de producten, twee vliegen in een klap! Ik volgde je natuurlijk al en ik lees je posts met veel plezier. Mijn mail adres is [email protected]. Liefs, Denise

 4. ik doe zeker mee, alles met passievrucht moet wel goed zijn 🙂

 5. Ik doe graag mee. Mijn vriendinnetje is gek op Kneipp en heeft vaak niet genoeg geld om zichzelf te verwennen. Misschien dat ik het op deze manier kan doen!

 6. Wat een leuke winactie! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked en ik volg je op Twitter en heb de tweet geretweet. Mijn e-mail adres is [email protected]. liefs Rosalie van Rosie Online

 7. Wat een heerlijk verwen pakket zeg!, Lijkt me echt heerlijk lekker ontspannen in de badkamer na een dagje hard gewerkt te hebben, Mijn mail adres is: [email protected]. Groetjes Samantha

 8. Als eerst gefeli met je record;-) Op naar nog meer natuurlijk!!!:D:D Kneipie kneip, heerlijke producten!! Ik doe natuurlijk graag mee….Heb je ook ff gevolgd op twitter…. Have a nice day allemaal!;-) Groetjes ilse prins, [email protected]

 9. Gefeliciteerd met je 550 en inmiddels al 565 volgers….Het lijkt mij zo leuk als je zoiets behaald met je hobby…Ik doe heel graag mee aan deze heerlijke actie. De producten van Kneipp die ik tot nu toe gebruikt heb zijn allemaal even heerlijk van geur en kwaliteit, dus dat zal met dit mooie geschenkset echt ook zo zijn…Ik volg je al langere tijd op Blogloven en heb het bericht ook een like gegeven…
  Nu ga ik w er zitten duimen en hopen…want ik hoop ook dat je nog lang blijft bloggen…

  Groetjes Petra

Reacties zijn gesloten.