Yves Rocher Natuurlijke Bodyspray

Geplaatst door
Nu het stilaan warmer wordt is het fijn om af en toe een heerlijke bodyspray te gebruiken. Sinds kort heeft Yves Rocher een natuurlijke bodyspray ontwikkeld die zowel hydraterend als verfrissend werkt. Ik kreeg er alvast eentje opgestuurd om te testen en vandaag vertel ik jullie of het wat is!
 

De bodyspray zit in een doorzichtig, groen flesje van 100 ml. Op de verpakking staat dat er Aloë Vera pulp in het product zit, wat hydraterend en verfrissend werkt. Daarnaast zit er ook glycerine en bloemenwater in en dat is dan weer verzorgend voor de huid. De spray bevat geen parabenen en minerale olie.
 

Wat zegt Yves Rocher over deze spray?

De weldadige combinatie van hydratatie en de zintuiglijke beleving van water: natuurlijke bodyspray hydrateert de huid intensief en omringt het lichaam met een frisse, verkwikkende nevel. De gehydrateerde huid voelt weer heerlijk soepel en zacht aan.
Klinkt goed, tijd om de spray uit te testen!
 
Wanneer ik met het flesje op mijn huid spray, dan is er duidelijk een ‘laag’ te zien die ik even moet uitsmeren. Dit gaat heel makkelijk en het plakt totaal niet. Nadien voelt mijn huid lekker fris, zacht en gehydrateerd aan. Ook de geur is heel fris, een tikkeltje tropisch zelfs, waardoor ik direct een heerlijk zomergevoel krijg. Jammer genoeg verdwijnen de frisheid en geur vrij snel. Na zo’n 20 à 30 minuten is het frisse gevoel verdwenen en ook de geur is zo goed als weg. Deze bodyspray is dus vooral bedoeld om de huid tijdelijk te verfrissen, bv. wanneer je op het strand ligt en wat verkoeling kan gebruiken. Hierdoor lijkt de spray mij ideaal om mee te nemen op vakantie of om te gebruiken op warme zomerdagen!
De bodyspray kost normaal € 12,90, maar nu is er korting waardoor je slechts € 6,95 betaald. Eerlijk gezegd vind ik de normale prijs te duur voor wat het is. Met de korting valt het gelukkig wel mee, die prijs-kwaliteit verhouding vind ik best oké!
 
De Yves Rocher Natuurlijke Bodyspray is verkrijgbaar in de winkels en webshop.


Wat vind jij van deze bodyspray? Gebruik jij zulke sprays ook wel eens op warme zomerdagen?

 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

 1. De korting nu maakt het wel heel aantrekkelijk om eens te proberen! Zulke sprays vergeet ik meestal…

 2. Ik vind het heerlijk in de zomer de body sprays. Ik kocht voorheen erg veel bij Yves Roches ha maar weer eens een kijkje op de hun website nemen. Fijn weekend!

 3. ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met Yves Rocher. Het kan best goedkoop zijn, maar ik heb al zo vaak een miskoop gehad dat ik er eigenlijk nooit meer iets koop. Ik weet dat je niet veel kan verwachten voor die prijs, maar het is toch jammer ;).

 4. Bodyspray is zo fijn. Ik zoek ook nog een goeie voor de zomer. Ik twijfel wel door wat je zegt over de geur die snel verdwijnt, maar nu met die korting…. Ik ga erover nadenken.

 5. Wat leuk dat je deze kreeg! Ik heb onlangs een paar producten van Yves Rocher gekocht, om te proberen. Vroeger kreeg ik zo'n boekje thuis waarbij ik dan kon bestellen, dat is echt heel lang geleden haha. Misschien is dit wel iets, fijn met zo''n korting!

 6. In de zomer ben ik gek op body sprays. Ik gebruik met name die van Victoria's Secret en The Body Shop 🙂

 7. Lijkt mij een erg fijn product! Ik heb zelf eigenlijk nog nooit een bodyspray gebruikt.

 8. Zoals je zegt vind ik de €6,95 een goede prijs hiervoor, zeker als de geur en het frisse gevoel niet lang blijft hangen. €12,90 zou ik hier denk ik niet aan geven.

 9. vind het flesje er niet fris uitzien door de kleur denk ik :p krijg er zo'n idee bij dat hij naar groene thee zal ruiken ofzo haha. Ik heb van vorig jaar nog hun Monoi body spray en daar krijg ik wel altijd vragen over van 'hmm wat draag jij?'

 10. Wat een leuk product! Voor die prijs met korting is het inderdaad nog wel te doen, anders is het te duur!

 11. Het klinkt inderdaad wel lekker, maar net zoals je zegt, vind ik de prijs best wel TE, voor het product, nu heeft Yves rocher, wel heel vaak acties en aanbiedingen en dan is dit wel goed te doen….

Reacties zijn gesloten.