NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse

Geplaatst door
Zowel ’s morgens als ’s avonds vind ik het heerlijk om mijn gezicht uitgebreid te reinigen. Het is niet alleen een verwenmomentje voor mezelf, mijn huid wordt er ook schoon en zacht van. Doordat ik zo vaak gezichtsreinigers gebruik, moet ik dit product regelmatig opnieuw kopen. Aangezien ik een beauty liefhebber ben, wissel ik graag af en probeer ik telkens een ander product mee naar huis te nemen. Laatst kocht ik de NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse en die ga ik vandaag voor jullie reviewen! 

Ik vind de verpakking er mooi en fris uitzien. De reinigingsmousse zit in een doorzichtig blauw flesje (150 ml) met een handig pompje. Ik heb ondervonden dat één keer pompen voldoende is om mijn gezicht te reinigen. Hierdoor is dit product dus zuinig in gebruik. Wat apart is aan dit product, is dat het een waterige vloeistof is in het flesje, maar door de pomp komt het eruit als een erg luchtige mousse. Dit geeft het product toch wel iets extra, het is eens iets anders dan de meeste gezichtsreinigers.

Ik gebruik de reinigingsmousse voor de normale tot gemengde huid, maar er bestaat ook een variant voor de droge tot gevoelige huid (roos flesje).

 
 
De reinigingsmousse is verrijkt met vitamine E en Hydra IQ: 
 
Hij reinigt de huid diep, hydrateert de huid en helpt de natuurlijke vochtbalans te behouden. Daarnaast zorgt hij voor een sensationele reinigingservaring dankzij zijn zachte schuimformule en aangename geur. 
 
De gebruiksaanwijzing is simpel: breng de mousse aan op een vochtig gezicht, hals en decolleté door met kleine cirkels in te masseren. Daarna grondig afspoelen met lauwwarm water. In plaats van je handen, kan je eventueel ook een gezichtsborstel gebruiken.
 
Ik vind drie dingen belangrijk als het gaat om een goede reiniger. In de eerste plaats moet hij mijn gezicht grondig reinigen, ik wil echt dat mijn huid goed schoon is. Daarnaast moet hij mild zijn voor mijn huid zodat deze achteraf niet droog of trekkerig aanvoelt. En als laatste vind ik het fijn als hij lekker ruikt, je moet het immers op je gezicht smeren.

De reinigingsmousse van NIVEA voldoet mooi aan alle voorwaarden! Hij reinigt mijn huid heel goed en dat op een zachte, milde manier. Wanneer ik nadien met een watje tonic over mijn gezicht ga, komt er nauwelijks nog make-up af. Prima dus! Ik ga niet zeggen dat hij mijn huid extra hydrateerd, maar hij droogt ze ook zeker niet uit. Verder vind ik het fijn dat hij een typische NIVEA geur heeft, niet te overheersend maar eerder subtiel. Eigenlijk heb ik alleen maar pluspunten over dit product en ik zou het dan ook zeker opnieuw kopen!

 
De NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse is voor € 6,45 te koop bij de drogist.
 
Wat vind jij van deze gezichtsreiniger? Wat is jouw favoriet?

Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

  1. Ik wist helemaal niet dat Nivea deze reinigingsmousse in het assortiment had. Lijkt me een fijn product! Liefs, Denise

  2. Deze klinkt erg goed! Zelf gebruik ik een milk wat ik ook erg fijn vind. Toch wil ik wel eens een schuim gebruiken om te kijken hoe dat me bevalt xx

  3. Dit lijkt me een heel fijn product, reinigingsmousse. Ik gebruik reinigingsgel en ik heb vaker het gevoel dat dat schoner maakt dan gewoon een melk en tonic.

  4. Klinkt fijn, ik heb nog nooit een reinigingsmousse gebruikt maar het lijkt me wel erg fijn, ga het zeker eens proberen!

  5. Ik ga deze ook eens gebruiken!
    Ik ben echt benieuwd hoe deze mij gaat bevallen 🙂

    xx julia

Reacties zijn gesloten.