Budget tip: 5 in 1 beauty care massager | Aliexpress.com

Geplaatst door
Laatst heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij Aliexpress.com. Dit is een Chinese webshop waarbij je ontzettend veel leuke spulletjes kan kopen en dat aan een supergoedkope prijs. Oh God, Ik ben nu al verslaafd! Je vindt er o.a. handtassen en schoenen, juwelen en horloges, electronica en woonaccessoires, maar ook beauty en make-up. En laat het net die laatste categorie zijn waarbij ik volledig uit de bol ging. De komende weken mogen jullie dan ook heel wat reviews verwachten van al mijn aankoopjes. Vandaag laat ik jullie alvast kennismaken met de 5 in 1 beauty care massager. Dit is een gezichtsborstel die ik inmiddels iedere dag gebruik en waarover ik heel enthousiast ben. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Op de verpakking ziet de gezichtsborstel er groen uit, maar blijkbaar zijn er verschillende kleuren en heb ik de roze variant gekregen. Eigenlijk vind ik de roze borstel nog leuker, het is niet voor niets mijn lievelingskleur! De gezichtsborstel werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen) en heeft een makkelijke aan- en uit knop. Daarnaast is er een hoge en lage stand, voor ieder wat wils dus!
 
De borstel heeft 5 verschillende ‘koppen’:

– Zachte borstel om het gezicht te reinigen.

– Make-up spons om de huid te masseren en te reinigen.
– Latex spons om de ogen en kaken te masseren.
– Rollende massage kop voor een betere bloedcirculatie en om huidveroudering tegen te gaan.
– Harde vijl waarvan ik de functie niet helemaal begrijp.
Ik gebruik enkel het zachte borsteltje om mijn gezicht te reinigen, daarom heb ik dit item ook gekocht. 
De gezichtsborstel is makkelijk in gebruik. Het enige wat je moet doen is het borsteltje nat maken en er een beetje reinigingsgel / face wash op aanbrengen, om vervolgens met het borsteltje over je gezicht te bewegen en je huid te reinigen. Nadien spoel je je gezicht af met water en dep je het schoon met een handdoek. Dan kan je eventueel nog een tonic / micellair water gebruiken om restjes make-up te verwijderen, en kan je je dag- of nachtcrème aanbrengen. Een zacht velletje gegarandeerd!
 
Ik vind de lichtste stand (low) het fijnst, de hoge stand voelt wat ruwer aan. Het borsteltje zelf had nog iets groter gemogen, omdat je dan meteen grotere plekken van je gezicht kan reinigen. Je moet er dus wel even de tijd voor nemen, maar dat vind ik niet erg. Ik vind het net heerlijk om elke dag een me-time momentje in de badkamer te hebben, voor mij hoeft het niet snel snel. Verder ligt de gezichtsborstel fijn in de hand en is hij makkelijk schoon te maken met water of babyshampoo.

Ik ben erg enthousiast over deze gezichtsborstel en gebruik hem dan ook iedere dag. De borstel kost slechts € 4,50 en is daarmee een goedkoop alternatief voor de duurdere borstels van bv. Clarisonic. Natuurlijk zullen de duurdere veel beter zijn, maar ik vind dat deze borstel prima zijn werk doet voor dat geld!

 

De verzendkosten zijn afhankelijk van je bestelling. Ik heb nog geen € 3 moeten betalen en dat terwijl alle spulletjes uit China komen, echt te gek! Het enige nadeel is de leveringstermijn. Het heeft ongeveer 3 weken geduurd eer ik al mijn aankoopjes in huis had, maar ik kan je verzekeren dat ik dan ook héél blij was toen de postbode voor de deur stond. Ik heb echt spijt dat ik deze site niet eerder heb ontdekt. Vanaf nu ga ik er regelmatig een kijkje nemen!
 
Wat vind jij van deze 5 in 1 beauty care massager? Heb jij al eens besteld bij Aliexpress.com?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

36 reacties

 1. Ik heb zelf even terug ook een gezichtsborstel aangeschaft, ik kan al niet meer zonder. Oja en Aliexpress is zo verslavend 😉 x

 2. Ook kan je op Aliexpress geloof ik alleen met creditcard betalen, helaas. Of is dat al veranderd?

 3. Ik heb meerdere reviews gelezen, maar tot nu toe ben je de enige die hem fijn vindt. Ik ga de site wel even beter bekijken.

  1. Ook hier iemand die er heeeeeel tevreden mee is! Al weken in gebruik en nog steeds super enthousiast! Ik betaalde ook nog geen €5,- en ik had geen verzendkosten. Beste koop ooit! 😉

 4. Ik vraag mij altijd af, zijn zulke handigheidjes nu echt duurzaam of blijken ze op de lange termijn alleen maar "kastvulling" te zijn?
  Misschien moet ik dit over een jaar nog eens vragen….want ik vermoed dan toch een bepaald antwoord van de meeste mensen die deze apparaatjes ( ongeacht welk merk ) hebben gekocht…
  Het ziet er wel leuk uit….

  Groetjes Petra

 5. Het is dus gelukt?! We hebben er een AliExpress "verslaafde" bij? Ghihihi. Het is echt een top gadget apparaatje he? Ik ben na weken dagelijks gebruik nog steeds super enthousiast. Heb zelfs een back-up ervan besteld! Leuk artikel! 😉

  1. Haha ja, die site is zo verslavend! Fijn om te lezen dat je er ook zo enthousiast over bent 🙂

 6. Wauw tof, die wil ik! Zou je er ook gemakkelijk extra borstels voor kunnen bestellen, ze hadden beter 6 dezelfde borstels erbij kunnen doen hihi, maar ach voor dat geld!

  1. Ik weet niet zeker of je er extra borstels voor kunt bestellen, maar voor die prijs kun je misschien net zo goed een nieuwe gezichtsborstel kopen 😉

 7. Afgelopen week was het nog in het nieuws: er worden steeds vaker bestellingen gedaan via Chinese webshops. Het lijkt me een hele fijne manier om je gezicht mee te reinigen. Ik heb alleen een lichte couperose huid. Ik ben benieuwd of het daar ook geschikt voor is. Wat een tof prijskaartje hing eraan dit product 🙂 Veel plezier ermee!

 8. Oh dat klinkt heel fijn! Kende deze webshop nog niet maar zal er snel even een kijkje nemen!

 9. Waaw ik ben gek op chineese webshops ga direct kijkje nemen! die borstel lijkt me super fijn!

 10. Kende deze site nog helemaal niet! Ziet er leuk uit. Misschien is die harde vijl voor eelt op je voeten?

  1. Dat zou kunnen! Al vind ik het raar dat de andere borstels voor het gezicht zijn en die ene voor de voeten, maar goed, je weet maar nooit 😉

 11. Klinkt fijn! zeker voor die prijs zeg 😀
  Wat gaat je blog goed meis! echt leuk om te zien! Xx

 12. Ik kende de webshop al en ik vind hem ook erg leuk. Ik kan er uren op rond kijken 🙂

 13. tip: je kunt een vakje aanvinken met 'free shipping' en dan vind je altijd genoeg opties zonder verzendkosten :d psst, ben al lang een 'verslaafde', heb al zeker 10 dingen besteld xx

Reacties zijn gesloten.