Alles voor een mooi lichaam

Geplaatst door
Ben jij ook al druk bezig om ervoor te zorgen dat je er strak en mooi uitziet in je bikini? Honderden sit-ups en kilometers hardlopen: het kost wat inspanning, maar we willen natuurlijk allemaal een mooi lichaam. Hieronder een paar tips voor een prachtig lichaam!
 

Mooie benen en billen

 
Bijna iedere vrouw heeft soms last van cellulitis, ook wel het sinaasappelhuidje genoemd. Of je nu dik, dun, groot of klein bent, het maakt niets uit. Zelfs bij fotomodellen wordt de cellulitis van de benen en de billen afgephotoshopt. Cellulitis verandert de vetstructuur van de benen en billen, waardoor de huid hier ruw en stug wordt. Wat is hier aan te doen? Massages kunnen helpen om de cellulitis te verminderen en er zijn ook tal van gels en crèmes op de markt. Als je iedere ochtend en avond je billen en benen goed insmeert zal je merken dat je huid een stuk egaler wordt. Hiernaast is het belangrijk om voldoende te sporten en te zorgen voor niet te vette voeding. Als je hierop let zal je merken dat je billen en benen gladder en strakker worden.
Vind jij het moeilijk om je te motiveren om te sporten? Zorg dan voor stimulerende muziek. Trek je hardloopschoenen aan of ga naar de sportschool en luister naar je favoriete muziek via je smartphone. Het is wel belangrijk om je nieuwste aanwinst goed te beschermen met een Xperia E1 hoesje of LG L70 cover.
 
Een strakke buik
 
Heb jij zo’n mooi zandloperfiguur? Bofkont! Bij de dames met een figuur in de vorm van een X gaat het vet vooral in de billen en borsten zitten en blijft de buik mooi plat. Maar zelfs voor deze vrouwen is het belangrijk om voldoende te sporten en gezond te eten voor een strakke en gespierde buik. Er is helaas (nog) geen crème die zorgt voor een strakke sixpack, dus we zullen zelf aan de slag moeten. Een geluk is dat je bij veel sportoefeningen zonder dat je het door hebt ook je buikspieren gebruikt. Hiernaast is het heel belangrijk om te zorgen voor een gezond voedingspatroon. Eet niet teveel hetzelfde, zorg voor kleine porties en vermijd suikers en vet. 
Heb je geen tijd of zin om de sportschool te bezoeken? Zorg dan voor een yogamatje voor thuis en doe daar je oefeningen. Zet je nieuwe S5 in een mooie hoes met een standaard en je kunt tijdens het oefenen online instructiefilmpjes kijken. De benodigde Galaxy S5 accessoires maken je het tijdens je workout nog gemakkelijker!
 
Ben jij sportiever nu de zomer eraan komt?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Niet per se nu de zomer er aan komt, ik heb nog 4 maanden tot mijn vakantie. Maar ik vind het wel fijn om te sporten

  2. wat een leuk artikel! Ik ben nu ook aan het hardlopen en ik doe oefeningen thuis, alles voor een strakke buik haha! 🙂

Reacties zijn gesloten.