Very Inspiring Blogger Award

Geplaatst door
De afgelopen tijd werd ik door verschillende meiden genomineerd voor de ‘Very Inspiring Blogger Award’. Bedankt Cindy, Yvonne, Tessa en Rosanne, ik ben er echt heel blij mee! Nu ik het zo druk heb met de verhuis, voel ik me best een beetje schuldig omdat ik minder tijd heb voor mijn blog. Deze nominatie geeft me toch weer een goed gevoel en een bevestiging dat ik niet zo slecht bezig ben als dat ik misschien wel denk. Daarom vind ik het een hele eer dat ik deze award heb gekregen en dat ik met mijn blog andere meiden kan inspireren. Heerlijk voelt dat! Wat ik ook leuk vind aan deze award, is dat ik mijn favoriete blogs in de bloemetjes mag zetten. Ben je benieuwd?

Oké, wat houdt deze nominatie nu juist in? Wat moet je er voor doen?

 
De regels
 
1) Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft en je linkt ook even terug naar diegene.
2) Kopieer de regels en show off that award!
3) Deel 7 dingen of feiten over jezelf.
4) Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat ze het verdienen en deel je blogpost met ze.
5) Laat de award duidelijk op je blog zien en volg degenen die je hebt genomineerd op Bloglovin’.

7 feitjes over mij

 
1) Ik ben zeer perfectionistisch. Alles wat ik doe moet 100% goed verlopen, anders voel ik mij slecht. Zo wil ik de perfecte vriendin zijn, de perfecte huisvrouw, de perfecte werknemer… en ga zo maar door. Fouten maken is uit den boze, daar kan ik mezelf flink op afrekenen. Er wordt wel eens gezegd dat perfectionisme een mooie eigenschap is, maar ik ervaar het eerder als een last. Het is dan ook een punt waaraan ik iedere dag werk, in de hoop dat ik in de toekomst wat milder word voor mezelf.

2) Ik ben een echte stresskip. Van ’s morgens tot ’s avonds denk ik aan alle (kleine) dingen die nog moeten gebeuren. Zelfs met een to-do lijstje kom ik niet helemaal tot rust. Heb ik een belangrijke afspraak, bv. een sollicitatiegesprek, dan ben ik daar dagen op voorhand mee bezig en kan ik maar moeilijk ontspannen. Zo kan je je al voorstellen hoe ik me voel op de dag zelf… Dan bonkt mijn hart in mijn keel. Tja, het heeft waarschijnlijk te maken met dat perfectionisme.

3) Ik ben gevoelig aan het weer. Regent het? Dan kan ik écht slechtgezind zijn. Vooral omdat mijn haar meteen gaat kroezen en die paraplu alle kanten opgaat. Daarnaast heb ik een hekel aan donker weer, als de zon schijnt heb ik gewoon veel meer energie en voel ik me beter in mijn vel. Oh ja, en de kou niet te vergeten! Ik ben iemand die het vaak kou heeft en daarom ben ik ontzettend blij als het lekker warm is. Dan kan ik eindelijk die badjas en cosy socks aan de kant leggen.

4) Als er een lichaamsdeel is waar ik het minst tevreden over ben, dan zijn het wel mijn brede heupen. Ik mag dan nog een smalle taille hebben, met die heupen lijk ik meteen veel breder. Daarnaast vind ik het ontzettend moeilijk om goede jeansbroeken te vinden. Meestal zijn die broeken erg strak aan mijn heupen, maar aan mijn taille zitten ze veel te los. De enige optie is dan een broeksriem. I hate it.

5) Ik hou van budget! Zo koop ik het liefst make-up van Essence en Catrice, ga ik graag winkelen bij Primark en scoor ik regelmatig verzorgingsproducten bij de Action. Ook mijn wekelijkse boodschappen doe ik bij Aldi en/of Lidl, gewoon omdat ik het graag doe. Voor mij hoeven goede dingen zeker niet veel geld te kosten.

6) Ik vind het heerlijk om make-up te dragen, maar ik vind het minstens even leuk om er ’s avonds alles af te halen. Reinigingsmelk, tonic, nachtcrème… Het is telkens een beetje genieten na een lange, drukke dag. Haar in een knot, pyjama aan en lekker ontspannen!

7) Vroeger ging ik graag uit, maar nu ben ik een echte huismus. Na een dag van huis weg te zijn, kan ik er oprecht van genieten om ’thuis’ te komen, comfy kleren aan te trekken en lekker te koken. Nadien wat bloggen, televisie kijken, knuffelen met mijn vriend en ik ben helemaal in mijn nopjes! Ook de weekends breng ik graag (deels) binnenshuis door. Natuurlijk ga ik ook wel shoppen, uit eten of naar de bioscoop, maar voor mij hoeven de weekends zeker niet propvol te zitten. Als we op zaterdag bv. van alles plannen om te doen, dan vind ik het fijn om nadien een lazy sunday te hebben.

15 blogs die ik nomineer
 
Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik de vier meiden die mij hebben genomineerd, ook graag zou nomineren. Het zijn vier lieve meiden die een ontzettend leuke blog hebben. Helaas is het de bedoeling dat ik blogs in het zonnetje zet die hierboven nog niet aan bod zijn gekomen. Hieronder dus mijn lijstje van de 15 andere bloggers die mij inspireren!
 
1) Michaela van Beauty Creatures
2) Manon van Inspiired By Life
3) Sanne van Make Up Gorgeous
4) Nora van 1310 By Nora
5) Jess van In A Flow Around The World
6) Laura van De Dotties
7) Leonie van Blushing Beauty
8) Esmée van Esmée Lifestyle
9) Mandy van Mandy’s Nail, shop en DIY Blog
10) Kelly van Elegantic
11) Kimberley van Anno89
12) Astrid van Miss Sentinelli
13) Rachel van RachelKromdijk
14) Natasja van Eyes Painted Black

15) Marijke van MarykeJane

Pfoeh, het was niet makkelijk om er 15 te kiezen. Het liefst zou ik nog veel meer bloggers in het zonnetje zetten, maar goed, dat zijn de regels. Ik zou het fijn vinden mochten de genomineerden hier ook een artikel van willen maken. Ik ben alvast benieuwd naar jullie 7 weetjes!

Veel liefs,

Vanessa xxx

Follow on Bloglovin

34 reacties

 1. Wat leuk om te lezen meis! Dankjewel voor je nominatie mijn 7 weetjes staan vandaag op de blog 🙂 Zal je toch nog ff toevoegen aan men artikel!
  Liefs!

 2. Je moet trots zijn op je heupen! Liever brede heupen dan een plank, haha. En budget: I love it too. Dankjewel voor de nominatie, echt super lief 🙂

 3. Brede heupen zijn mooi!!!! Leuke feitjes heb je ingevuld. Echt heel lief dat je mij hebt genomineerd maar ik heb hem al een keer gedaan x

 4. Ik ben ook echt gevoelig voor het weer. Met lekker weer en een zonnetje erbij, ben ik super vrolijk haha.
  En je verdient het om genomineerd te worden, want je blog is onwijs leuk!
  liefs x

 5. Hey Vanessa, wat leuk dat je mij genomineerd hebt. Ik ga er zeker binnenkort mee aan de gang. Dank je! 😉 Xxx

 6. Heel erg bedankt voor je nominatie! Ik weet nog niet zeker of ik hem over ga nemen, maar ik ben er echt heel blij mee! =D

 7. Leuke feitjes! Zelf houd ik ook van budget <3 (welke Nederlander niet? hihi). Ik zou niet zonder de Primark kunnen!

 8. Hihi, ik herken mij helemaal in het stukje over het weer… haar dat gaat kroezen, nogal sukkelen met de paraplu die gewoon stuk waait. :p

 9. Dankjewel voor de nominatie! Ik vind dit een erg leuke tag. Ik ben zelf ook zo gevoelig voor het weer. Als het regent heb ik nu echt eens geen zin om daar door te gaan ;). Geef mij daar in tegen de zon en ik zit een hele dag buiten..

 10. Wat een leuke feitjes, heel herkenbaar, ik ben ook echt een perfectionist en dat is niet altijd fijn. Leuke blogs heb je genomineerd:)

 11. Wat leuk dat je ook genomineerd bent, leuke feitjes om te lezen :). Ik ben ook een stresskip haha, dus zeer herkenbaar. En super lief dat je mij hebt genomineerd :)!! Al heb ik deze van de week al ingevuld omdat ik ook door andere twee bloggers was genomineerd, dus deze staat al op mijn blog :). Maar super bedankt!!

 12. Heel erg leuk om de feitjes over jou te lezen! Heel erg herkenbaar van het perfectionistisch zijn. Zelf vind ik het ook zeker geen mooie eigenschap, maar eerder iets wat juist vaak vervelend is. Een stresskip zijn is trouwens ook heel herkenbaar.

 13. Proficiat met je nominatie, leuk om die feitjes te lezen! Ik ben op cruciale momenten ook altijd een stresskip + controlefreak. Als we op reis vertrekken, bij de verbouwingen en de verhuis,.. Ik moet echt alles onder controle hebben eb ik plan alles tot in de puntjes. Als er dan iets misloopt en niet volgens planning gaat vlieg ik door het dak 😀

  X Sara

 14. zo ik loop mega achter met alles bij lezen, maar nu kan ik eindelijk antwoorden. bedankt voor de nominatie, Vanessa 😀 ik zal er zeker wat mee doen!x

 15. Wat leuk om die 7 feitjes over jou te lezen! 🙂 Ik ben ook een echte huismus geworden! Ik ga ook wel graag eens shoppen of op weekend of uit eten, maar geniet er nadien toch ook wel van om weer gezellig thuis te zijn 🙂

 16. Hallo Vanessa, leuke blog die je hebt! Net als jou was ik ook een perfectionist en een stresskip. Beide eigenschappen werden door iedereen, mezelf incluis, als een last beschouwd. Leren helder communiceren, durven om hulp vragen en leren loslaten bieden veel soelaas.

  1. Hallo! Bedankt voor je reactie. Leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Een perfectionist en stresskip zijn, kan inderdaad heel lastig zijn. Na al die jaren ben ik nog steeds zo. Het is dus niet makkelijk afgeleerd!

Reacties zijn gesloten.