Mijn favoriete roze producten

Geplaatst door
Ik heb een zwak voor roze verpakkingen en zeker als het om beauty producten gaat. In de winkel mogen honderden producten staan, ik word altijd aangetrokken tot de kleur roze. Ik vind dit niet alleen een mooie kleur, het is ook typisch vrouwelijk. Omdat ik in de badkamer heel wat roze producten heb staan, leek het mij een fijn idee om mijn favorieten vandaag aan jullie te laten zien. Kijken jullie even mee?   

♡ Multi Colour Blush – Catrice

 
Deze blush is helaas niet meer in het assortiment, maar ik ben heel blij dat ik hem toch nog heb kunnen scoren voor hij uit de rekken ging. Het is een mooie en zachte blush die er heel naturelle uitziet. De pigmentatie is niet té waardoor je stilletjes kan opbouwen tot het gewenste resultaat, zo heb ik het graag!
♡ I Love Extreme Crazy Volume Mascara – Essence

Dit is mijn favoriete budget mascara! Sinds ik hem heb ontdekt, koop ik hem iedere keer opnieuw. In combinatie met een wimperkruller maakt hij mijn wimpers langer, voller en dat zonder klontertjes. 

 
♡ Pincet – Primark
 
Ik gebruik meestal een pincet om mijn wenkbrauwen te epileren. Mijn favoriet van dit moment is die van de Primark. Voor een pakje van twee pincetten heb ik ongeveer € 1,50 betaald en ze doen ontzettend goed hun werk. Ze zijn ‘scherp’ en halen zonder probleem alle overbodige haartjes weg.

♡ Douche Foam Yogi Flow – Rituals
 
Jullie weten inmiddels dat ik helemaal gek ben op Rituals en dus mag dit heerlijke douche schuim zeker niet ontbreken. Yogi Flow is zonder twijfel één van mijn favoriete geuren. Dit om de reden dat de geur lekker zoet is, fris én zomers. 

♡ Vitamine E Cream Cleanser – The Body Shop


Zowel ’s morgens als ’s avonds gebruik ik de reinigingsmelk met vitamine E van The Body Shop. Sinds ik deze gebruik, merk ik dat mijn huid er veel beter uitziet. Zo heb ik minder last van onzuiverheden en voelt mijn huid ook niet meer zo droog aan. De melk ruikt lekker en maakt mijn huid heel zacht. 
 
♡ Micellair Water – Garnier


Na de reinigingsmelk gebruik ik graag een micellair water om alle restjes make-up te verwijderen. Mijn favoriet van dit moment is die van Garnier. Deze werkt prima, verfrist mijn huid en ziet er gewoon leuk uit!

Wat is jouw favoriete roze product? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

 1. Rituals Yogi Flow is absoluut mijn favoriete roze product. En oranje, rood, wit met blauw, bordeauxrood haha 🙂

 2. Die blush van Catrice en mascara van Essence heb ik ook. De rest van je producten lijken me ook fijn, en dan dat pincet voor € 1,50 wauw!! liefs x

 3. Die douche foam lijkt me heerlijk ^^ Mijn favoriete roze product, moeilijk! Ik denk sleel rose gold blush 🙂

 4. Eigenlijk houd ik niet zo van roze maar ik ben een groot fan van m'n roze tweezerman pincet.

 5. Wat een leuk artikel en veel roze producten! Haha, nu ga ik er zelf ook eens op letten;) Die Yogi Flow hmmm, heerlijk! En ik ben ook een groot fan van de Garnier micellaire water, heb er zelfs 1 van op voorraad nu haha. X

 6. Ik ben ook echt gek op roze producten. Het trekt meteen mijn aandacht. Ik hou vooral van roze nagellakjes of roze blush.

 7. Yep, me too. Ik hou ook van roze producten. De douchefoam van Rituals behoort ook tot mijn 1van mijn Rituals favorieten en ook de mascara is al tijden mijn favoriet! Roze nagellakjes doen het bij mij ook goed. 😉

 8. Die mascara wil ik ook nog eens proberen.
  Mijn favoriete roze product is absoluut een MAC lipstick in de kleur Chatterbox die je momenteel ook op m'n blog kan winnen. 🙂

 9. Die multicolour blush ziet er zo mooi uit :)! Ik gebruik dat micellaire water ook 🙂

 10. Heel erg leuk om te zien! De Multi Colour Blush van Catrice vind ik ook erg mooi en zeker jammer dat die er toen uit is gegaan. Al vind ik de kleuren die er nu verkrijgbaar zijn ook wel erg mooi.

Reacties zijn gesloten.