Claride Moisturizing Cream Hydrissima

Geplaatst door
Zowel ’s morgens als ’s avonds is het belangrijk om een goede gezichtscrème te gebruiken. Onze huid moet immers goed worden gehydrateerd en verzorgd. De meeste mensen – waaronder ik – gebruiken hiervoor twee producten: een dag- en nachtcrème. Sinds kort gebruik ik slechts één crème die ik ’s morgens en ’s avonds gebruik, namelijk de Claride Moisturizing Cream Hydrissima. Vandaag vertel ik jullie hier meer over!

Het doosje van de crème heeft een ruitvorm en daardoor ziet het er origineel uit. Het potje zelf is vrij simpel, behalve de naam staat er verder geen tekst op. De kleuren vind ik best mooi. De combinatie van lichtblauw en roze geeft een mooie en zachte uitstraling. Het potje bevat 50 ml. 
 
Wat belooft de crème?
Het is een verzachtende en hydraterende crème, geschikt voor alle huidtypen. Door de waardevolle bestanddelen zoals panthenol, vitamine E en aloë vera, heeft de crème een verzachtende en voedende werking en wordt deze gemakkelijk opgenomen door de huid. Het is een 24-uurs crème, wat wil zeggen dat hij zowel ’s morgens als ’s avonds kan gebruikt worden.
 
Als je de dop er af haalt, zit er eerst nog een afdeklaagje op, maar die is makkelijk te verwijderen. Je kunt zelf kiezen of je het afdeklaagje er na gebruik weer op zet. De geur van de crème is lekker: clean en simpel maar toch heel fris. 
 
 
Hier kun je de substantie van de crème goed zien. De crème is vrij dun, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Zowel tijdens het smeren als nadien, voel ik dat dit een kwalitatief goede crème is. De laatste tijd is mijn huid (rondom mijn neus) vrij droog en ik voel dat de crème deze plekken meteen voedt. Mijn huid voelt niet meer trekkerig of droog aan. Integendeel, ze is superzacht en goed gehydrateerd. Ken je het gevoel dat je de hele tijd aan je eigen huid wil voelen omdat ze zo zacht is? Wel, dat heb ik met deze crème. 
 
De Moisturizing Cream Hydrissima is te koop in de Nederlandse webshop Cormetica en kost € 35. Op zich is dit vrij duur voor een gezichtscrème, maar het pluspunt is dat je de crème zowel ’s morgens als ’s avonds kan gebruiken en dus maar één product nodig hebt. Daarnaast is de crème zuinig in gebruik en heb je maar een beetje nodig voor je hele gezicht, waardoor je makkelijk enkele maanden verder kan. Normaal ben ik niet de persoon om veel geld uit te geven aan een gezichtscrème, maar bij deze heb ik het er wel voor over. De crème is kwalitatief gewoon heel goed, mijn huid is nog maar zelden zo zacht geweest.

Tip: Deze namiddag komt er een leuke winactie online van Cormetica. Hou mijn blog dus goed in de gaten!

Wat denk jij van deze gezichtscrème? Gebruik jij een aparte dag- en nachtcrème?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Lijkt me een fijne creme, wel wat prijzig:( Ik gebruik alleen een nachtcremevan Vichy en soms sudocreme. Overdag smeer ik vaak zonnecreme tegen pigmentvlekken of alleen een foundation met spf. Maar echt de perfecte creme heb ik nog steeds niet gevonden..

  2. Dit merk ken ik niet. Ik gebruik een BB-cream als dagcrème en een hydraterende nachtcrème. En ik kan niet meer zonder!

  3. Het ziet er prima uit , klinkt heel erg goed en lijkt mij echt ideaal omdat je direct beide creme's in een potje hebt….handig!

Reacties zijn gesloten.