vrijdag 11 april 2014

Unboxing: Soap World pakketje

Afgelopen maandag heb ik een leuk pakketje ontvangen van Soap World. Dit is een Nederlands bedrijf die allerlei soorten zeep maakt. Je vindt er zeepjes in verschillende geuren, kleuren, vormen en figuren. Alle zeepjes zijn op plantaardige basis en niet getest op dieren, dat hoor ik graag. Hieronder laat ik jullie zien wat er in het pakketje zat!


Op de blokken zeep staat meestal vermeld welke geur het heeft. Mijn favoriete geuren zijn appel en karnemelk, maar ook de andere blokken zeep ruiken lekker. Normaal ben ik niet zo te vinden voor roos en lavendel omdat die geuren vaak te overheersend zijn, maar deze zeepjes hebben mij aangenaam verrast. Ik ruik wel degelijk dat het roos en lavendel is, maar de geuren zijn niet té en zo heb ik het graag. 

Op het hart en de engeltjes staat niet vermeld welke geuren het zijn. Ik vind het vrij moeilijk om de geuren te plaatsen. Het hart doet me het meest denken aan zo'n typische zeep die bij je grootouders ligt en dat is niet zo mijn ding. Bij de engeltjes denk ik meteen aan schoongewassen kleren en daar hou ik van, de geur is lekker fris!   


Ook de zeep linksboven doet me denken aan schoongewassen kleren, lekker! De zeep in het midden bestaat uit 40% olijfolie en dat is wel fijn, maar helaas vind ik de geur iets te saai. De zeep rechtsboven is ook zo'n typische zeep die bij je grootouders ligt, wat niet zo mijn ding is.

Tijd voor de kleinere zeepjes! Die vind ik erg fijn omdat ze zo'n leuke vormpjes hebben. Het paarse hartje ruikt subtiel naar lavendel, het roze hartje naar roos. De blauwe kikker vind ik iets te fris ruiken, de geur doet me vooral denken aan een luchtverfrisser voor in het toilet, jammer. Het groene beertje ruikt dan wél weer lekker en origineel, het is een geur die ik nog niet eerder heb geroken.

Conclusie? Er zitten zowel fijne als minder fijne zeepjes in het pakketje, maar dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van mijn persoonlijke voorkeur en de geuren die ik het liefst ruik. Vooral de blokken zeep van de eerste foto vind ik echt heerlijk en die zou ik zeker opnieuw bestellen. Sommige geuren vind ik meer iets voor oudere mensen en die ga ik dan ook cadeau doen aan de grootmoeder van mijn vriend, zij zal er zeker blij mee zijn!

Als je naar de site gaat, dan zul je zien dat het er iets anders uit ziet dan je gewend bent. Het is namelijk een bedrijf en geen webshop. Mocht je iets zien uit dit artikel wat je graag zou bestellen of ben je benieuwd wat er allemaal te verkrijgen is, dan adviseer ik je om een mailtje te sturen.  

Wat vind jij van deze zeepjes? En ken jij Soap World al?

Veel liefs,
Vanessa xxx

44 opmerkingen:

 1. Oh, die zeepjes in de vorm van engeltjes zien er zo schattig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die met karnemelk zou ik wel eens willen ruiken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleuren en de vormen zien er echt leuk uit. Die roos wil ik graag ruiken :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk, ik hou van zeepjes. Toen ik in Brugge was, was daar ook zo'n heel fijn zeepwinkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die figuurtjes zien er leuk uit :)
  Ik hou wel van overheersende lavendel en rozengeur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er allemaal zo heerlijk uit, vooral de lavendel lijkt me lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend leuk zulke zeepjes! Ik vind het vooral ook leuk dat ze zulke leuke vormen hebben, vooral de hartjes zijn erg cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke zeepjes heb je ontvangen en super schattig dat zeepje in de vorm van 2 engeltjes<3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattige en leuke uitziende zeepjes zijn dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah die engeltjes hihi bijna zonde om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende soap world nog niet maar vind de zeepjes er heel schattig en leuk uitzien! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk, ziet er echt leuk uit. Vooral de lavendel lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het zijn heerlijke zepen die met Karnemelk gebruik ik nu en vind de zeep echt heel fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat een schattige zeepjes allemaal. Vooral die blokken zeep zien er erg interessant uit. Die met karnemelk lijkt me bijzonder maar wel lekker. Net als die producten van Zeeuws meisje ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ken deze webshop nog niet maar ik vind zelfgemaakte of speciale zeep altijd erg tof! Die karnemelk zeep lijkt me lekker:)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb er nog nooit van gehoord, maar het begint nu wel te kriebelen... zeeeeeep!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een schattige zeepjes! Ik heb je blog trouwens op mijn site vermeld als één van mijn favoriete blogs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ze zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat onwijs leuk om te zien zeg! En die kikker en beren zeepjes vind ik zo nostalgisch!! Die had ik vroeger ook in een letterbak op mijn kamer staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een schattige zeepjes! Vooral de hartjes vind ik tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel schattige zeepjes! Ik zou ze te mooi vinden om te gebruiken!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leeeeeuk zeepjes! Ik denk wel dat ik de site even ga bezoeken!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. nawh, die beertjes zijn te cute! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ziet er echt heel leuk uit :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Erg leuke zeepjes allemaal...

  Tja, en toen had je het over de zeep die bij je grootouders kan liggen...Ossengalzeep...en dit is een soort van wonderzeep, want als je ergens een vlek in hebt, op je kleding ...of het nu chocolade, rode wijn of bv smeer is....goed insmeren, een nachtje laten liggen....in de wasmachine en weg is je vlek....ossengal is mijn huishouden een vast product in de buurt van de wasmachine....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat wist ik helemaal niet. Bedankt voor de tip Petra!

   Verwijderen
 26. Ik kende soap world nog niet maar super leuk en schattige zeepjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooie zeepjes! Ik hou echt van die grote blokken zeep, ik ga zeker eens kijken op de website:)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hmm heerlijke zeepjes volgens mij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ze zien er wel allemaal erg mooi uit! Ik ben nu best wel benieuwd naar alle geurtjes. x

  BeantwoordenVerwijderen