Rituals Doucheschuim / T’ai Chi, Yogi Flow & Zensation

Geplaatst door
Eén van mijn favoriete Rituals producten zijn zonder twijfel hun douche foams. Nog voor er een bus leeg is, heb ik alweer een nieuwe klaarstaan. Laatst heb ik de Yogi Flow en Zensation opgemaakt en op dit moment gebruik ik het T’ai Chi doucheschuim. Allemaal heerlijke producten, ideaal voor een verwenmomentje onder de douche!
 
 
 

T’ai Chi 

 
Op dit moment gebruik ik het T’ai Chi doucheschuim. Dit doucheschuim is een combinatie van witte lotus en groene thee. Na een tijdje krijgt de geur iets meer diepgang en zijn ook de bloemakkoorden en houtnoten aanwezig. De geur is ideaal voor mensen die houden van fris en fruitig. Het is een lekkere geur om mee wakker te worden! 
 
Yogi Flow
 
Yogi Flow is een geur met indian roos en zoete amandelolie. Dit doucheschuim heb ik al meerdere keren opgemaakt. De geur is zo lekker! Lekker zoet, maar ook fris en zomers. Yogi Flow is trouwens samen met Zensation (zie hieronder) de best verkochte van Rituals!
 
Zensation
 
Ook van Zensation heb ik al meerdere bussen opgemaakt. Zensation is een heerlijke geur met rijstmelk en kersenbloesem. De geur is lekker bloemig, een tikkeltje zoet maar vooral lekker fris. Dit doucheschuim is ideaal om te gebruiken na een lange werk- of schooldag. Het is zo’n typisch welnessgeurtje, eentje die je helemaal laat ontspannen.    

 


Een belevenis


Ik ben helemaal gek op de douche foams van Rituals! Vooral omdat de structuur een hele belevenis is. Nadat je op de knop hebt gedrukt, komt er een dikke gel uit die vervolgens in een mum van tijd veranderd in een dik, romig schuim. De gel zet uit en neemt toe in volume, het is een beetje vergelijkbaar met een bus scheerschuim. Het schuim voelt echt zijdezacht aan op mijn huid en verdeeld heel gemakkelijk over mijn hele lichaam. Een pluspunt is dat je niet veel nodig hebt, een druk op de knop is voldoende voor het gehele lichaam. Na het douchen voelt mijn huid lekker zacht en schoon en bovendien ruikt het nog eens heerlijk!
 
Doucheschuim = scheerschuim
 
De douche foams van Rituals zijn heerlijk dik en fluffy en zijn daarom ook uitermate geschikt als scheerschuim. Je staat je toch in te zepen onder de douche, dan kun je net zo goed meteen een mesje over je oksels en benen halen, of niet soms? Multifunctionele producten, ik hou ervan!
 
De douche foams kosten € 8,00 per stuk en zijn te koop in alle Rituals filialen of via de webshop.
 
 

26 reacties

  1. Ja rituals doucheschuim vind ik ook heerlijk! Vooral de Yogi Flow en Zensation vind ik super lekker. De T'ai Chi ken ik nog niet!

  2. Rituals vind ik ook heel fijn. De zensation foam klinkt lekker! Ik vind de foams van treets ook heel goed. X

  3. Ik vind de rituals douche foams zo lekker! Toevallig ken ik van deze geuren alleen maar de Yogi flow en vind die geur heerlijk. Ben ook benieuwd naar de andere geuren.

  4. Awwww deze zijn echt heerlijk! Heb ooit eentje gehad.. moet echt weer een keertje zown halen!

  5. Ik hou van Rituals doucheproducten. Ik vind Yogi Flow heerlijk, heb laatst wel twee nieuwe geuren gehaald. Ik heb nu nog 4 douchefoams op voorraad. Oeps!

  6. Dit zijn ook mijn drie favorieten en het is echt moeilijk om er 1 te kiezen, haha! Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Yogi Flow 😀

  7. Rituals is heerlijk! Deze drie schatjes ruiken allemaal ontzettend lekker. De nieuwe limited edition is ook zeker een aanrader. HMMM!

  8. Ik vind foams ook het fijnst. T'ai Chi is m'n favoriet, Zensation heb ik nog nooit geroken!

Reacties zijn gesloten.