Producten die mijn vriend goed vindt

Geplaatst door
Mijn vriend is absoluut geen beautyliefhebber en ook geen ijdeltuit, maar ik merk wel aan hem dat er producten zijn die hij echt heel goed vindt. Ik hoor hem eigenlijk nooit over beauty, alleen als hij iets echt graag gebruikt. Vandaag laat ik jullie zien wat mijn vriend zijn beautyfavorieten zijn!
 

Douche Foam Blue Dragon – Rituals
 
Vorig jaar waren Glenn en ik in een winkel van Rituals. Ik wou graag een douche foam voor mezelf kopen en besloot er ook eentje voor hem mee te nemen. Eerst zei hij: “Ik heb dat niet nodig hoor, een gewone douchegel is goed genoeg.” Maar eens de douche foam in de douche stond, was hij verdacht snel leeg. Glenn gaf dan ook toe dat het heerlijk spul is. Stiekem ben ik daar heel blij om want ik kan er lekker van mee genieten. Zodra Glenn uit de douche komt, ruikt hij ontzettend lekker naar Blue Dragon. En ik kan je verzekeren, het is een geur om verliefd op te worden!
 
Extra Strong Styling Gel – Action
 
Mijn vriend doet meestal piekjes in zijn haar en daar is natuurlijk gel voor nodig. Vroeger gebruikte hij merken zoals Schwarzkopf en Wella. Zijn haar werd er wel stevig van, maar na een werkdag zag zijn haar er nogal wit uit van de pelletjes (brokjes gel). De laatste jaren gebruikt hij de gel van de Action (€ 0,79 voor 500 ml) en daar is hij super tevreden over! Deze werkt goed genoeg zodat een duurdere variant niet nodig is, en daarnaast krijgt hij er ook geen pelletjes van. 
 
Parfum Jean Paul Gaultier Le Male
 
Dit parfum heb ik enkele jaren geleden voor het eerst voor Glenn gekocht. Sinds dan zijn we er allebei gek op! Het is een sexy en mannelijke geur die de hele dag blijft hangen. Als Glenn ’s avonds thuiskomt, dan ruik ik het parfum nog steeds. Hij heeft trouwens nog andere parfums, maar die van Jean Paul Gaultier wordt toch het meest gebruikt. Het is een geur die ondertussen echt bij hem hoort.  

 

Shaving Foam Sensitive Skin – Care (Delhaize)

Mijn vriend heeft een gevoelige huid en ‘moeilijke’ baard, waardoor hij vrij snel wondjes krijgt bij het scheren. Sinds hij deze scheergel gebruikt, heeft hij er een stuk minder last van. De scheergel bereidt de huid goed voor zodat het mesje beter glijdt en de huid zacht is en gehydrateerd wordt. Mooi meegenomen is dat het product zeer zuinig werkt, je hebt maar een klein beetje nodig. 


After Shave Lotion Silver Protect – Nivea For Men


Na het scheren gebruikt Glenn een after shave lotion. Zijn favoriet is die van Nivea, omdat die de huid goed herstelt en verzorgt. Soms heeft Glenn toch wat wondjes door het scheren en dan zorgt deze after shave ervoor dat de wondjes niet gaan infecteren. Daarnaast maakt het de huid zacht en ruikt het lekker fris. 


Pure Game 24h Fragrance Deodorant – Adidas


Mijn vriend gebruikt het liefst deodorants van merken zoals AXE en Adidas, omdat ze lekker ruiken én de hele dag door een fris gevoel geven. Zijn favoriet van dit moment is de deo van Adidas. De geur is zo lekker fris en mannelijk. Het is echt zo’n geur waarbij je niets anders kan denken dan: “mmm!”. Dat heb ik trouwens wel meer bij mannen deo’s, er zijn er maar weinig die niet lekker ruiken.

Wat zijn de favorieten van jouw vriend, broer of vader?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Leuk artikel! Dat parfum van Jean Paultier is inderdaad erg goed, ik heb het al meerdere keren voor één van mijn broers gekocht voor zijn verjaardag en dergelijke en hij is er altijd heel blij mee.
    x

  2. Ah wat een leuk artikel! Heel origineel!
    Mijn man is ook gek op die Dragon Foam van Rituals, voor de rest vind hij alle douchegels niet belangrijk maar dit is wel een topper voor de mannen hoor 😉

  3. Heel leuk artikel!! je vriend is er tenminste een beetje mee bezig!! die van mij maakt het allemaal niet uit, ik koop, leg een vooraad aan en hij pakt het en maakt het op maar zal niet zeggen dit vond ik wel of niet fijn ofzo!

  4. Leuk om te zien! Mijn vriend draagt ook Jean Paul Gaultier Le Male. Met dat luchtje op heb ik hem leren en kennen en is daarom voor mij ook een geurtje wat typisch mijn vriend is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *