NYC Quattro Eyeshadow South Street Seaport

Geplaatst door
Laatst was ik bij Kruidvat en nam ik de NYC Quattro Eyeshadow mee naar huis. Ik hou van zachte nude kleurtjes en daardoor trok deze palette meteen mijn aandacht. Vooral de samenstelling van de kleuren sprak mij heel erg aan. Daarnaast vind ik NYC een fijn merk. Benieuwd of de oogschaduws goed hun werk doen!   

Het palette heet 817 South Street Seaport, leuke naam! Het palette zelf vind ik er ook heel leuk uitzien. Vooral de grote letters van NYC vind ik tof. Het doosje is van plastic en heeft een doorschijnende voorkant. Dit is erg handig want zo kan je de kleurtjes meteen zien. Bij de palette zit ook een applicator om de oogschaduw aan te brengen, maar eigenlijk gebruik ik die bijna nooit. 
NYC omschrijft de oogschaduw als een hoge kleurintensiteit en hoge pigmentatie voor een intens resultaat. Dat klinkt goed! Het palette bevat vier warme aardetinten. Links zie je de wat lichtere kleuren, rechts de wat donkere kleuren. De witte kleur gebruik ik als highlighter onder mijn wenkbrauw en de roze kleur is leuk voor op mijn ooglid. In de arcadeboog breng ik een donkerder kleurtje aan en dan blend ik alle kleurtjes mooi door elkaar. De oogschaduws bevatten allemaal wat glitters, maar gelukkig niet overdreven.
Om de pigmentatie te zien hebben we natuurlijk swatches nodig! Ik ben zeker niet ontevreden met het pigment. Ik vind dat ik met deze kleurtjes een mooie, natuurlijke ooglook kan maken. De bruine kleuren zijn wat sterker gepigmenteerd als de lichtere kleuren, en door de combinatie krijg je een mooie look voor iedere dag. Ook voelt de structuur erg zacht aan, het lijken wel kussentjes!
Ik ben dus tevreden over deze palette. Wel raad ik aan om een goede oogschaduwbasis te gebruiken. Zo zien de kleurtjes er nog mooier uit en blijven ze beter op hun plek zitten. Verder vind ik de prijs-kwaliteitverhouding prima. Voor slechts € 4,29 krijg je een mooie palette met zachte nude kleurtjes, geschikt voor een dagelijkse look!
 
Wat vind jij van deze palette?

Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

  1. Dit palette heb ik ook! Hij is best goed gepigmenteerd! 🙂 De nude kleurtjes vind ik zo mooi!

  2. Echt mooie kleurtjes, precies iets voor mij;) Ik vind aardetinten heel mooi voor een dagelijkse look.

  3. Ik heb een vergelijkbaar kleurenpalette van NYC en daar ben ik (inderdaad met basis) ontzettend tevreden over:)

  4. De kleuren zijn erg mooi en ik zou dit zeker dragen…maar of ik ze ook zomers zou dragen, geen idee eigenlijk , want momenteel zie ik zoveel vrolijke kleurtjes dat kiezen haast niet mogelijk is…

  5. Ik vind dit een heel erg mooi palet maar ik vind het jammer dat het roze kleurtje niet zo ferm gepigmenteerd is want ik vind het tans een pracht kleurtje 🙂 Have a sunny day

  6. Mh, looking good! Niet te geloven, de pigmentatie is best redelijk voor het geld wat je neerlegt. 🙂 Fijn dat de structuur ook zacht is, harde oogschaduws falen. I'm loving it! Mooie kleuren, spreekt mij wel aan!

Reacties zijn gesloten.