Nieuw: sieraden van Jeweltys.nl

Geplaatst door
Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van de Nederlandse webshop Jeweltys waarin stond dat ik enkele sieraden mocht uitkiezen om te reviewen op mijn blog. Zo leuk! Nieuwsgierig als ik ben, nam ik meteen een kijkje in hun shop. Ik zag er een superleuk assortiment dat ook nog eens erg betaalbaar is. Zo vind je er armbanden, (statement) kettingen, oorbellen, sjaals, tassen en horloges, allemaal aan een prima prijsje. Ik kreeg drie mooie sieraden opgestuurd en vandaag ga ik jullie hier wat meer over vertellen!
 

 
Als eerste heb ik een lange, gekleurde uilenketting gekozen. Ik vind deze ketting heel leuk om te dragen op een basic t-shirt, omdat dit de hele outfit meteen een stuk opfleurt. De ketting kost € 4,95 en is ook verkrijgbaar in het zilver of goud.
 
Dan heb ik ook een zilveren parel armband gekozen met de tekst ‘love’. Ik vind dit armbandje mooi omdat het zo simpel is en toch betekenis heeft. Daarnaast past het bij vrijwel iedere outfit en is het makkelijk te combineren. Het armbandje kost € 4,95.
Als laatste heb ik een lichtroze snor horloge gekozen. Ik ben gek op items met snorren dus deze horloge mocht zeker niet ontbreken. De horloge kost € 7,95 en is ook verkrijgbaar in wit en lichtblauw. Mooie pastelkleurtjes voor de lente!
 
Ik ben heel blij met mijn nieuwe sieraden, en ook over de webshop ben ik zeer tevreden. Ze hebben een ruime keuze aan sieraden, de items zijn van goede kwaliteit, de levering is snel én het is goedkoop. Ja, ik ga zeker nog eens iets bestellen bij Jeweltys!

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden? En kende jij deze webshop al?
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Wat heb je leuke sieraden uitgekozen zeg! Dat horloge met die snor is zoo cute. En die ketting met die uil trouwens ook! Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award. Op mijn blog kan je er meer informatie over vinden 🙂
    liefs x

  2. Dat horloge vind ik erg leuk! Zo'n subtiel snorretje erin maakt het toch net een beetje speelser, schattig ook (:

  3. Ik heb ook al een keer sieraden bij deze webshop gekocht! Ze zien er super mooi uit 🙂

    Xx julia

Reacties zijn gesloten.