NIVEA Body Milk Onder De Douche | Shea Boter

Geplaatst door
NIVEA body milk voor onder de douche is inmiddels geen nieuw fenomeen meer. Ongeveer anderhalf jaar geleden brachten ze de eerste versie uit die meteen een groot succes was. Sinds enkele maanden zorgt NIVEA voor nog meer douche plezier met de lancering van drie nieuwe body milks, verrijkt met cacao, honing en shea boter. Vandaag ga ik deze laatste voor jullie reviewen!

De body milk zit in een typisch blauwe verpakking van NIVEA en bevat 250 ml. De body milk is verrijkt met shea boter en is hierdoor ideaal voor de droge huidjes onder ons. NIVEA belooft een ultiem verwenmoment onder de douche waarbij de droge huid in alle zachtheid intens gevoed wordt, voor een fluweelzachte en gehydrateerde huid, de hele dag door.  

Zoals de naam het zelf al aangeeft, gebuik je de body milk wanneer je nog onder de douche staat. Gebruik een douchegel die je gewoonlijk gebruikt. Spoel deze af en breng vervolgens de body milk onder de douche aan en spoel nogmaals af. Tot slot, droog je jezelf af zoals je gewoonlijk doet. En voilà, je bent klaar om je aan te kleden! 
 
Wat is het geheim van deze body milk? Wel, de body milk bevat een speciale formule met een hoger gehalte aan olie dan in eender welke andere body lotion. De juiste verhoudingen zorgen ervoor dat dit product makkelijk af te spoelen is en een onzichtbare beschermlaag nalaat op de huid, die niet vet en plakkerig aanvoelt.

Ik heb regelmatig last van droge benen en daarom is het een must om iedere dag een body lotion / milk te smeren. Ik gebruik de body milk onder de douche nu een week en ik merk dat mijn huid na het douchen niet meer droog of trekkerig aanvoelt, maar wel zacht en gehydrateerd. Daarnaast vind ik het fijn dat de body milk tijdbesparend werkt. Zo kan ik de body milk onder de douche gebruiken, moet ik niet wachten tot het product is ingetrokken en kan ik meteen mijn kleren aantrekken. Als laatste vind ik de body milk ook heel lekker ruiken. Het is zo’n typische geur van NIVEA, heerlijk romig en zacht.
 
Ik zou deze body milk zeker aanraden voor vrouwen die regelmatig last hebben van een droge en oncomfortabele huid en die weinig tijd of zin hebben om een hydraterende crème te smeren. Voor de zeer droge huid, bv. in de winter, zou ik eerder een dikke body butter gebruiken, maar voor de lente en zomer is deze body milk prima!

Wat denk jij van deze body milk?


Veel liefs,

 

Vanessa xxx
 

15 reacties

  1. Ik was altijd al zo benieuwd hoe deze body milk voor onder de douche is. Zie de commercial vaak op tv voorbij komen. Het lijkt me ideaal om in de douche al in te smeren aangezien ik weinig tijd heb!

  2. Ik heb de eerste twee soorten bodylotion/-milk voor onder de douche geprobeerd van Nivea en ik vind ze erg fijn!

Reacties zijn gesloten.