woensdag 30 april 2014

Catrice Crushed Crystals | Call Me Princess & Oyster & Champagne

Door Sanne. Een tijdje geleden lanceerde Catrice de Crushed Crystals, wat synoniem staat voor liquid sand lakjes. Persoonlijk ben ik gek op liquid sand lakjes en ik was dan ook ontzettend blij dat één van mijn favoriete budgetmerken deze aan hun assortiment zou toevoegen. Catrice bracht de lakjes in zes prachtige kleurtjes uit, waarvan ik er vandaag twee voor jullie review. Ten eerste Oyster & Champagne, wat zoals het voor zich spreekt een geweldige champagne liquid sand lak is met gouden en rosé gouden glitters en Call Me Princess, wat een roze, snoeperig en zoet liquid sand lakje is met een gouden accent.De flacons zien er prachtig uit en trekken meteen mijn aandacht. Ik vind de lakjes er ook helemaal niet goedkoop uitzien als ze zijn. Het roze Princess lakje is een kleur die meteen mijn aandacht trekt, omdat deze zo schattig en girly lijkt. Het gouden accent dat er in verwerkt zit maakt het geheel nog specialer. De gouden Oysters en Champagne kleur is dan misschien niet zo opvallend als de roze variant, maar toch ziet het er een heel bijzondere kleur uit door de grove gouden en rosé gouden glitters die er in verwerkt zijn. Niet vergelijkbaar met iets wat ik al in mijn stash heb. Ik ben wel heel benieuwd wat de dekking bij deze kleur zal zijn. De applicator vind ik vrij dik ogen, maar ik ben daar persoonlijk wel fan van. Meestal kan ik hier beter mee lakken dan met van die dunne applicators. Ik heb ook het idee dat dikkere applicators minder streperig aanbrengen.


Resultaat

Call Me Princess
Het roze lakje is zoals ik verwacht heb een prachtige roze kleur. Met dit kleurtje op je nagels komt het prinsesgevoel spontaan boven. De gouden gloed die er in verwerkt zit geeft een prachtig effect in het zonlicht. Ik ben echt fan van dit kleurtje en dit wordt zeker een favoriet! Twee laagjes was bij sommige nagels al voldoende, maar toch heb ik bij de meeste nagels 3 laagjes aangebracht omdat ik het effect anders toch wat flauw vond. Een medium dekking dus. Het nagellakje houdt wel lang stand. Na een week zat het lakje er best nog mooi op. Alleen de topjes van mijn nagels waren toen een klein beetje gechipt. 

Oyster & Champagne
Dit kleurtje is echt heel bijzonder. Zo’n soort kleurtje had ik nog niet in mijn bezit dus ik wist ook niet wat ik er moest van verwachten. Het is een soort van wit gouden kleur met daarin nog eens fijne en wat grovere rosé gouden glittertjes. De kleur is veel volwassener dan Call Me Princess, maar daarom niet minder leuk. Hij dekt alleen wel nog een stukje slechter dan Princess. Na drie laagjes had ik nog niet het gevoel dat het kleurtje goed tot zijn recht kwam, dus ik deed er nog een vierde laagje over heen. Dan is het effect wel erg mooi. De dekking bij dit lakje is dus opnieuw heel wat minder. Ook dit lakje heeft het met gemak een vijftal dagen volgehouden. Dit had ik helemaal niet verwacht. Enkel de topjes van mijn wijsvingers waren een beetje gechipt. Mooi dus!


Conclusie: Catrice heeft met de Crushed Crystals zeker een mooie lijn toegevoegd aan haar nagellakcollectie. Ondanks dat de lakjes op zich niet zo goed dekken ben ik een groot fan! De kleuren komen fantastisch tot hun recht en de lakjes houden toch zo’n vijf dagen mooi stand. Mijn grote favoriet is Call Me Princess omdat deze net wat speelser en zoeter is dan Oyster & Champagne. Oyster & Champagne is dan weer een kleurtje wat iedere dag kan en een chique en volwassen uitstraling geeft. Het is maar waar jij de voorkeur aan geeft. Ik ben in ieder geval enorm te spreken over de Crushed Crystals en ik zou ze dan ook zeker aanbevelen.

De Crushed Crystals zijn te koop bij Kruidvat voor €3.39 per stuk.

Wat vind jij van deze nagellakjes?

Liefs,
Sanne

30 opmerkingen:

 1. Ik heb ze ook en ze zijn echt super mooi! :) Ik ben er erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oyster and champagne heb ik ook ! Echt een prachtig kleurtje x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze ook, ik ben gek op Call me princess!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Call Me Princess heb ik ook, en vind het een heel mooi lakje. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allebei heel mooi :) Die roze zou ik misschien ook willen gaan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit super mooi lakjes<3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wat zijn ze mooi! Ik kende ze nog niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze ook en ik vind ze heel erg leuk! De roze is wel heel erg fel, dus daar moet je van houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt mooie lakjes! Ik vind ze zelf ook heel leuk

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. call me princess is echt wel een schattige kleur, maar ik had hem liever in glossy textuur gehad. hmm, misschien mezelf er maar overheen zetten he :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze er allebei wel erg mooi uitzien, vooral Call Me Princess vind ik heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt mooie kleuren =)
  Vooral de eerste is echt mijn favoriet!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kleuren! Ik vind ze alle twee super!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind ze alle twee echt heel gaaf! Ik vind vooral call me princess zo mooi, is ook mijn favoriet en draag ik veel te vaak hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het zijn erg mooie kleurtjes vooral de roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Call Me Princess had ik daarstraks nog vast in het Kruidvat en nu heb ik spijt dat ik die niet heb gekocht, het is zo'n mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind ze super mooi. Call me princess is echt een gaaf lakje, die wil ik zelf ook wel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik heb deze twee ook juist van de collectie en vind ze echt heel mooi liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie lakjes! Vooral Call Me Princess is een kleur die ik zelf zeker veel zou dragen.

  BeantwoordenVerwijderen