Nieuwe Essence Like best friends forever geur

Geplaatst door
Met haar deel je alles. Je eerste vakantie, eindeloos shoppen en de coolste feestjes maken jullie samen mee! En als het even niet zo lekker gaat, is zij er altijd voor jou – je beste vriendin! Vanaf mei 2014, heeft Essence een speciale geur die is opgedragen aan alle beste vriendinnen. ‘Like best friends forever’ is een bijzondere en warme geur net zoals die geweldige band die je met je beste vriendin hebt. 
 

De nieuwe Essence eau de toilette is wederom ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. De flacon is ontworpen met veel aandacht voor detail: een turkooiskleurige strik symboliseert de sterke vriendschapsband en de dop is versierd met een vrolijk lila lint.
‘Like best friends forever’ is een warme, sprankelende, fruitig-florale geur. Ideaal dus voor meisjes die alles met hun BFF delen! Een combinatie van pittige roze peper, tintelende mandarijn en frisse zwarte bes vormen de fruitige, sprankelende topnoot. Het hart van de geur is zacht en warm dankzij perzik, rozen en rode appeltjes. In de basis vinden we de warmte van vanille, musk en sandelhout. Een perfecte harmonie die net zo bijzonder en uniek is als de vriendschap tussen twee meisjes.
 
Ook met deze nieuwe geur draagt Essence bij aan de bescherming van het milieu. De verpakkingen van de Essence geuren zijn gecertificeerd en gemerkt met het logo van Forest Stewardship Council-Logo (FSC). Dit garandeert dat het hout waarvan het papier is gemaakt van duurzaam is. Daarbij is de verpakking klimaatneutraal geproduceerd. Hiertoe ondersteunen Essence en ClimatePartner een bosbeschermingsproject in Mozambique. De verpakking heeft een ID nummer waarmee je online kunt volgen welke projecten Essence steunt.
De nieuwe Essence geur ‘Like best friends forever’ is vanaf mei 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat in België en bij Trekpleister en Kruidvat in Nederland. 
Consumentenadviesprijzen:

Like best friends forever 50 ml € 6,99
Like best friends forever 10ml € 3,29
 
Ben jij ook zo benieuwd naar deze geur? 

Veel liefs,
Vanessa xxx 

26 reacties

  1. Wat een schattig flesje. Ik ben zeker van plan om aan dit geurtje te gaan snuffelen. 🙂

  2. Inderdaad, ik ben ook best nieuwsgierig naar dit geurtje….
    de flacon en verpakking zijn ook erg schattig om naar te kijken…

    Groetjes Petra

  3. Leuk! Zelf heb ik al twee andere geuren van Essence waar ik wel tevreden over ben. Enkel de geurtijd is niet lang, maar dat verwacht je ook niet aan deze prijs 🙂

Reacties zijn gesloten.