Hema Warm Honey Mask

Geplaatst door
Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Eva. Ik had via haar blog twee gezichtsmaskertjes van Hema gewonnen, yay! Nu ik het zo druk heb met de verhuis, zijn gezichtsmaskertjes meer dan welkom. Op die manier heb ik toch een klein me-time momentje en kan ik even heerlijk ontspannen. Vandaag review ik alvast het Hema Warm Honey mask. Kijken jullie mee?
 

De verpakking is typisch Hema, eenvoudig maar toch aantrekkelijk. Het maskertje bevat 12 ml. In principe kan je het twee keer gebruiken, maar ik hou ervan om een dikke laag aan te brengen en dus gebruik ik alles in één keer. Zoals de naam ‘Warm Honey’ reeds verklapt, wordt het maskertje warm als je het op je gezicht smeert. Het maskertje bevat honing en amandelolie, wat zorgt voor een zachte, schone en gehydrateerde huid. 
 
De gebruiksaanwijzing is iets anders dan bij de meeste maskertjes van Hema:
 
Plaats het masker ongeopend in warm water gedurende 1 minuut. Was het gezicht grondig met warm water. Droog deze niet af maar breng het masker met de vingertoppen gelijkmatig aan op de vochtige huid. Laat het masker 10 à 15 minuten intrekken. Spoel het masker weer af met water.
 
Wauw, het maskertje ruikt echt heerlijk! De geur doet me niet meteen denken aan honing, maar wel aan suikerspinnen en snoep. Ik zou het masker bijna willen opeten, mmm! In het begin voelt het maskertje wat warmer aan omdat het net een minuut in warm water heeft gelegen, maar al snel verdwijnt de warmte en lijkt het wel een gewoon masker. Ik snap dus niet goed waarom dit maskertje ‘Warm Honey’ wordt genoemd, want het is niet alsof de warmte lang op je gezicht blijft. Ach, het maakt me niet zoveel uit. De heerlijke geur maakt alles goed, en dat is wat mij betreft ook de belangrijkste reden waarom dit maskertje zo fijn is!
 
Normaal mag je het masker maar 15 minuten laten inwerken, maar ik laat het 25 minuten zitten. De geur is gewoon zo lekker dat ik het jammer vind om het maskertje er af te halen. Maar goed, het moet nu eenmaal. Ik gebruik een washandje met lauwwarm water om mijn gezicht schoon te maken, en tot mijn grote verbazing gaat dat heel vlot. Ik zou verwachten dat er wat restjes van het maskertje blijven zitten, maar dat is niet het geval. Toch vind ik het aangenaam om nog snel een watje met tonic over mijn gezicht te halen, zo ben ik zeker dat alle overtollige restjes worden verwijderd. Achteraf voelt mijn huid schoon en zacht aan, top! 
 
Ik zou het Hema Warm Honey Mask zeker kopen. In de eerste plaats voor de lekkere geur, maar ook omdat het gewoon een fijn maskertje is om even helemaal te ontspannen. Voor de prijs moet je het zeker niet laten want het kost slechts € 1,60!
Heb jij al een maskertje van Hema geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

 1. Ok, dit weekend ren ik naar de Hema! Toen ik Warm en Honey zag was ik al verkocht 😀 klinkt heerlijk! Veel succes met de verhuis, ik begin er zeer binnenkort ook aan 😉

  X Sara

 2. Oh die klinkt heerlijk! Ik ga hem misschien wel even halen. Ik ben echt dol op maskertjes. Ik smeer ook weleens honing op mijn gezicht als ik een droog huidje heb.

 3. Nee, ik heb ze nog niet geprobeerd, maar moet eerlijk zeggen…ik ben op dat gebied gewoon nog steeds een echte "niet weetster"….en moet dus nog heel veel dingen gewoon eens echt gaan doen!

 4. Voor zo'n prijs lijkt het me zeker het proberen waard! Ik onthou deze 🙂

 5. Ik heb zo'n grote tube kleimasker van Hema die ik heel fijn vind, maar deze heb ik nog niet gehaald. Gelukkig moet ik van de week bij Hema zijn, dus ik zal het eens meenemen!

 6. Wauw, dat klinkt super goed! Wat leuk dat je twee maskertjes gewonnen had, nog van harte gefeliciteerd ^^ . De geur van dit maskertje lijkt me heerlijk en de prijs is ook super. Bedankt voor deze tip!

  Xjes Femke

 7. Klinkt heel erg lekker, wel jammer dat het niet warm blijft, dat voegt altijd wat toe. Maar goed, verder klinkt het super 🙂

 8. Nog nooit geprobeerd ben de laatste tijd voorzichtig maskers aan het uittesten naar deze ben ik nu ook wel benieuwd!

 9. Ik heb vandaag een hele stapel maskers van DR. Van Der Hoog ontvangen, momenteel zit er dus niks anders op dan dingen proberen van dat merk.

 10. Wat leuk dat je had gewonnen! Ik vind de maskertjes van de Hema vaak zelf ook erg fijn aangezien er vaak best goede en verzorgend ingrediënten in!

 11. Ik ken de beautyproducten van Hema niet zo goed, ook omdat mijn lokale Hema enkel de deco en schoolspulletjes heeft. Ze gaan hem binnekort wel uitbreiden, dus ik ben alvast heel benieuwd naar wat ik er allemaal ga vinden. Dit maskertje klinkt veelbelovend! xo

Reacties zijn gesloten.