Leuke schoenen voor de lente

Geplaatst door
Het is volop lente en dat wil zeggen dat het tijd is om onze schoenenkast uit te kuisen. Bye bye warme laarzen en uggs, hallo sneakers en loafers! Ik vind het echt heerlijk om terug korte kousjes aan te kunnen trekken, en als het weer meezit: om in blote voeten rond te lopen. Daarnaast hou ik van de typische lente kleurtjes, denk maar aan wit, beige en pastel, die we ook duidelijk zien terugkomen in de schoenen van dit seizoen. Hieronder heb ik alvast een selectie gemaakt van enkele leuke, comfy schoenen voor deze lente. Kijken jullie even mee? 

Van links naar rechts:

Esprit (€ 69,99) / Le Coq Sportif (€ 69,99)
Esprit (€ 59,99) / Jumex (€ 19,99)
Vans (€ 64,99) / British Knights (€ 54,99)
 
Van links naar rechts:
 
Converse (€ 69,99) / Marc O’Polo (€ 79,19)
Esprit (€ 49,99)
Tommy Hilfiger (€ 64,90) / Esprit (€ 59,99)

Van links naar rechts:
 
Bata (€ 39,99) / Esprit (€ 89,99)
Cruyff (€ 79,99)
Esprit (€ 59,99) / Tommy Hilfiger (€ 64,90)
Welke schoenen draag jij het liefst in de lente?
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Ik draag het liefst lage all stars of vans en als als het erg lekker weer is slipper of platte sandaaltjes.

  2. Lage sneakers, ballerinas en slippers zijn bij mij altijd favoriet. Maar ik koop nu wel meteen goede. Meestal is bij mij goedkoop, duurkoop qua schoenen nl..

  3. Ik draag het liefste witte en beige kleurige schoenen, mij maakt het niets uit of het open schoenen of sneakers zijn zolang ze licht van kleur zijn.

  4. Ik draag het liefste ballerina's of pumps, maar ik moet eigenlijk nog een paar sneakers erbij hebben voor onder mijn nieuwe boyfriend jeans. Gisteren was mijn grote shopjacht, maar schoenen heb ik niet kunnen vinden, maar dat komt nog wel!

  5. Die poederroze schoenen van britisch zijn echt heel leuk! Ik ben zelf op zoek naar mooie pumps maar nu ik de sneakers weer zie denk ik….ja ik wil ook weer sneakers

  6. Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi echt mijn styl en je kan er lekker lang op lopen (ik kan niet op hoge hakken lopen) x

Reacties zijn gesloten.