Muziek uit de oude doos: 2004

Geplaatst door
De meeste onder jullie weten inmiddels dat ik gek ben op muziek en regelmatig wat leuke nummers post. Meestal ga ik voor hedendaagse muziek, maar dit keer leek het mij een fijn idee om even terug te gaan in de tijd. Kennen jullie de nummers ‘Une femme like u’, ‘Push up’ en ‘Lose my breath’ nog? Allemaal nummers uit 2004, dat is maar liefst tien jaar geleden! Pfoeh, wat gaat de tijd snel… Op zo’n moment besef je dat de tijd tikt en dat je moet genieten van ieder moment. Daarom stel ik voor om jullie boxen open te draaien en jullie helemaal te laten gaan! 
 

Wat is jouw favoriete nummer?
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. K*Maro, oh die plaat heb ik grijs gedraaid toen, net als As the Rush Comes, Push Up en Yeah.. Echt superleuk om terug te horen.. En Milk Inc. dat blijft altijd goed!

  2. Sommige nummers blijven gewoon altijd goed,…Persoonlijk vind ik dat …van het nummer van Jamilia ( daar word ik altijd heel vrolijk van)

  3. Ik luisterde serieus al deze nummers vroeger en nu zelfs nog! Ik ben gek op oude nummers en vind persoonlijk vaak de muziek van vroeger een stuk leuker!

  4. Oooh hier zitten wel een paar gouweouwe tussen haha. Op Yeah deden we ooit een dans tijdens streetdance (goede oude tijd!) en Destiny's Child.. Lose my Breath was een beetje nadat ik fan was maar stiekem heel tof. Oooh en Move ya Body, die was ik helemaal vergeten! Haha grappig dit. Ik was toen 13 en dat was nog net de tijd voordat mijn muzieksmaak ging veranderen/ontwikkelen, dus dit zijn nog wat mooie guilty pleasures!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *