Kruidvat kokos shampoo & crèmespoeling

Geplaatst door
De laatste tijd las ik steeds meer positieve verhalen over de haarverzorgingsproducten van Kruidvat eigen merk, dat ik besloot om ze zelf eens uit te proberen. Het liefst wilde ik de shampoo en crèmespoeling met arganolie kopen, maar helaas waren deze allemaal uitverkocht. Omdat het zonnetje lekker scheen en ik helemaal in zomerstemming was, nam ik de kokos variant mee naar huis. Ben je benieuwd of het wat is? Lees dan snel verder.

Zowel de shampoo als de crèmespoeling zitten in een grote, felblauwe flacon van 500 ml. Met zo’n grote hoeveelheid kun je wel een tijdje verder. Zodra je de dop opent, komt de sterke kokosgeur je al meteen tegemoet. De flacons hebben een kleine opening en dat vind ik positief. Op die manier gebruik je immers niet snel te veel product.
 
De ingrediënten zijn de volgende:
Boven: shampoo / onder: crèmespoeling
Tijdens het wassen van mijn haar is de kokosgeur duidelijk aanwezig, maar zodra ik mijn haar heb afgespoeld is de geur helemaal verdwenen. Jammer! Van mij had de kokosgeur gerust wat langer mogen blijven hangen.
Een ander minpunt is dat de producten geen meerwaarde geven aan de verzorging van mijn haar. Het enige wat ze doen is mijn haar schoon maken. Van een crèmespoeling wordt verwacht dat die het haar zachter maakt, maar helaas merk ik daar niet zo veel van. Het zorgt er trouwens ook niet voor dat mijn haar makkelijker doorkambaar is of zo. Nee, voor mij bevat de crèmespoeling absoluut geen extra’s. Eigenlijk zou ik dus evengoed alleen de shampoo kunnen gebruiken, maar jammer genoeg kan die me ook niet zo bekoren. Pas op, hij maakt mijn haar wel schoon, maar ik heb gewoon al betere shampoos gehad die o.a. ook langer blijven ruiken.

Een kleine tegenvaller dus, maar voor de goedkope prijs kon ik het zeker eens proberen. De shampoo kost € 0,99 en de crèmespoeling € 1,39. Volgende keer ga ik toch maar voor de arganolie variant. Ik hoop dat die beter zijn werk doet!

 
Heb jij ervaring met haarverzorgingsproducten van Kruidvat?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

27 reacties

  1. Ja, ik heb een tijdje geleden de Argan varianten gekocht tijdens een Kruidvat actie, en zo werden ze nog goedkoper…Schijnbaar waren ze zo in trek dat ik 3 vestigingen van het Kruidvat af heb gelopen voor ik de flesjes vond…Ik ben er niet super tevreden over maar ook niet super ontevreden…de prijs productkwaliteit is gewoon in orde…Jammer dat deze variant een beetje tegen valt voor jou, maar inderdaad als je niet probeerd weet je ook niets…

  2. Je moet echt de argan variant halen! Ik heb die zelf ook en ik vind de kwaliteit/prijsverhouding best goed! Ik ben nu wel meer opzoek naar shampoo's zonder SLS maar als ik een goede budget shampoo zou moeten noemen ga ik zeker voor de argan variant van de Kruidvat!

  3. Ik gebruikte nog wel eens de cremevoeding. Heel fijn en wat werd mijn haar daar heerlijk zacht van! Verder mag ik niet te veel shampoo of conditioner gebruiken omdat mijn haar en hoofdhuid dat niet aan kan. Ik was mijn haar ook niet vaak..!

  4. Hmm jammer inderdaad dat deze shampoo je niet goed beviel. Ik heb van Kruidvat wel eens elke dag of iedere dag shampoo gebruikt en die vond ik opzich prima om je haar schoon te krijgen maar geeft indd geen extra's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *