Fotografie: park van Aalst

Geplaatst door
Gisteren zijn mijn vriend en ik een namiddagje naar het park van Aalst gegaan. Het zonnetje scheen en het was zo’n 17 graden, ideaal weer om een mooie wandeling te maken! Uiteraard nam ik mijn spiegelreflexcamera mee en heb ik heel wat foto’s gemaakt. Ik moet toegeven dat ik fotografie steeds leuker begin te vinden. In de toekomst wil ik graag een cursus volgen, maar voorlopig vind ik het best fijn om zelf op verkenning te gaan en wat dingen uit te proberen. Na de wandeling heb ik een selectie gemaakt van de mooiste foto’s en die wil ik vandaag graag aan jullie laten zien. 

 
 
 
 
 
 
 
Hou jij van fotografie?
Veel liefs,
Vanessa xxx

32 reacties

  1. Mooie foto's heb je getrokken. Ik ben nog nooit in het park van Aalst geweest, maar het ziet er wel super gezellig uit 🙂

  2. je hebt erg mooi foto's gemaakt, ik houd wel van zulk soort foto's…rustig en goed duidelijk welk seizoen het is…erg mooi!

  3. Mooi die bloemen! En lief die eendjes hihi.. Ik hou zelf heel erg van fotografie! Als we met de hondjes gaan wandelen in het park neem ik altijd mijn camera mee 🙂

  4. Wat een mooie omgeving zeg, zeker bij die laatste foto's. En wat lekker rustig! Voordeel van de maandag haha. Ik heb gisteren nog even heerlijk op m'n balkonnetje gezeten, maar helaas moet er toch ook wat werk gedaan worden!

  5. Prachtige natuurfotos,met dat zonnetje word iedereen blij,mooie bloemen.Als zo'n mooi weer is zeker van genieten en vitaminen opdoen,bij grijse hemel zoals vandaag is het huishoudelijk werk aan de beurt.xxx

  6. Wat ziet het er mooi uit in dat park, leuke foto's! Het was echt heerlijk weer idd en nog steeds. Hopelijk blijft het zo. Ik vind zulke foto's erg leuk om te zien:)

  7. Heerlijk he, de lente die in aantocht is. Hoewel ik hoorde zojuist dat we weer terug de winter in gaan. Best begrijpelijk maar ik heb nu de kriebels al!

Reacties zijn gesloten.