Flawless Finish Foundation – E.L.F.

Geplaatst door
Een goede foundation vinden is bij mij een grote zoektocht. Ik heb een lichte huidskleur en daardoor zijn de meeste foundations algauw te donker. Laatst plaatste ik een bestelling bij E.L.F. en besloot ik de E.L.F. Flawless Finish Foundation in mijn winkelmandje te gooien. Hij kost slechts € 6,80 dus voor die prijs kon ik het zeker eens proberen. Ben je benieuwd wat ik van deze foundation vind? Lees dan snel verder.

Mijn eerste indruk van dit product is dat het er mooi en chique uit ziet. De foundation mag dan slechts € 6,80 kosten, door de chique uitstraling ziet hij er meteen een stuk duurder uit. Verder vind ik het fijn dat de verpakking doorzichtig is zodat je kan zien hoeveel er nog in zit. De foundation is olievrij en bevat SPF15, waardoor je bent beschermd tegen schadelijke UV-stralen.
De foundation heeft een pompje en dat vind ik fijn. Het is niet alleen hygiënisch, het werkt ook zuinig. Uit het pompje komt slechts een beperkte hoeveelheid en daardoor kun je je foundation geleidelijk aanbrengen.
De kleur die ik heb is Porcelain, de lichtste kleur die er is. Wanneer ik de foundation op mijn hand uitsmeer lijkt het alsof de kleur veel te donker is. Gelukkig ziet de kleur er op mijn gezicht wél goed uit. 
Links: dagcrème, zonder foundation / Rechts: mét foundation
Doordat ik de laatste tijd verschillende producten aan het testen ben, ziet mijn huid er vrij rood uit. Vooral op mijn wangen heb ik rode vlekjes. De foundation geeft een prima dekking want na gebruik zijn er geen rode vlekjes meer te bespeuren. Vooral op mijn lippen zie je het verschil goed. Wat opvalt is dat mijn huid erg blijft glimmen, ook al belooft deze foundation een mooie matte finish. Benieuwd of poeder de oplossing biedt!
Met poeder van Essence + de rest van mijn make-up.
En ja hoor! Nadat ik het poeder (All About Matt Fixing Compact Powder Essence) heb aangebracht, is het glimmen helemaal verdwenen. Ik vind de combinatie van foundation en poeder heel mooi! De dekking van de foundation is prima en mijn huid ziet er mooi egaal uit. Bovendien blijft de foundation goed op zijn plaats zitten. Top!
 
Je kunt de Flawless Finish Foundation voor € 6,80 kopen in de webshop van E.L.F.  
 
Wat vind jij van deze foundation? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

43 reacties

  1. Afgepoedert ziet het er mooi uit! Ik was hier wel benieuwd naar omdat een olievrije foundation een must voor mij is. Maar helaas heb ik van mijzelf al genoeg "glim" daarom denk ik niet dat hij geschikt voor mij is. Jammer, het lijkt me verder wel een fijn product..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *