Webshop iCadeau.nl + win € 40 shoptegoed! (afgesloten)

Geplaatst door
Laatst heb ik een toffe webshop ontdekt: iCadeau.nl. Dit is een webshop waarbij je originele gadgets en cadeaus kunt scoren. Zelf vind ik het heel leuk om hebbedingetjes te kopen, maar stiekem vind ik het nog veel leuker om er iemand anders een plezier mee te doen. Hoe cool is het om iemand te verrassen met een cadeau dat hij of zij nog nooit heeft gekregen? Voor één keer is geen standaard cadeau, maar wel iets origineel en grappig waar nadien nog lang over zal gesproken worden.

Bij iCadeau.nl hebben ze gadgets voor zowel vrouwen als mannen, kinderen en volwassenen. Je vindt er originele en grappige dingen, maar ook persoonlijke en huiselijke spullen. Zo zijn er gadgets voor de keuken, leefruimte, badkamer, slaapkamer én voor het kantoor. 

Je vindt er cadeaus voor iedere gelegenheid. Denk maar aan verjaardagen, moederdag, vaderdag, housewarming en huwelijk. Voortaan dus geen slapeloze nachten meer omdat je niet weet wat te kopen!


 

Bestel je voor 21 uur? Dan heb je je cadeau de volgende dag al in huis. Ideaal voor als je last-minute nog een cadeautje nodig hebt. De verzendkosten bedragen € 4,50 en vanaf € 60 geniet je van een gratis verzending. 
Afsluiten doe ik met goed nieuws! In samenwerking met iCadeau mag ik maar liefst € 40 shoptegoed weggeven aan één van mijn bezoekers. Dit budget komt zeker van pas als je graag een cadeautje wilt kopen voor je vriendje, beste vriendin of gewoon voor jezelf!   
Het enige wat je moet doen is hieronder een reactie achterlaten waarin je vertelt dat je meedoet. Let er op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren indien je hebt gewonnen. Deelnemen kan t.e.m. woensdag 26 februari. Alvast veel succes!
 
Liefs,
Vanessa xxx

Follow on Bloglovin

53 reacties

 1. Wat een leuke winactie! Ik heb pas nog een winactie bij je gewonnen, dus ik sla hem even over, maar ik wens iedereen heel veel succes! 🙂

 2. leuk ik doe graag mee 🙂 hou van dat soort gadgets ^^ xx Anne s.annevanderm at gmail.com

 3. Wauw Vanessa, wat een super leuke en originele acties heb je toch altijd!! Echt ontzettend tof dat je dit mag weggeven!
  Ik ben dol op cadeauwinkels met originele dingetjes. Leuk om als cadeau te geven aan iemand, maar ook zeker om voor jezelf leuke hebbedingetjes te kopen.
  Ik doe heel graag mee aan deze winactie! 🙂
  Mijn emailadres: [email protected]

  Veel liefs, Leonie 🙂

 4. Ik zou heel graag willen winnen. Mijn vader wordt binnenkort vijftig en ik zou hem graag een bijzonder kado willen geven. Ik denk dat hij de usb bloemtjes heel leuk zou vinden op zijn kantoor. Veel succes! [email protected]

 5. Mijn mond viel open van verbazing toen ik de website van iCadeau bezocht.Ik kon de website helemaal niet…….maar …..wat hebben ze een leuke spulletjes…ik doe dus graag mee
  Mijn emailadres is… [email protected]
  Groetjes Petra