Kruidvat heat protection hairspray: review

Geplaatst door
Van nature heb ik veel slag in mijn haar. Bij mezelf hou ik daar niet zo van en daarom gebruik ik een stijltang wanneer ik mijn haar los wil laten, bijna iedere dag dus. I know, het is niet gezond voor mijn haar, maar ik vind mezelf nu eenmaal mooier met stijl haar. Om mijn haar zoveel mogelijk te beschermen tegen de hitte van de stijltang, gebruik ik een heat protection spray van Kruidvat eigen merk. Ik ben zeer tevreden over dit product, want ondanks dat ik mijn haar zo vaak stijl, blijft het er toch mooi uitzien. Hieronder mijn review!

Mijn eerste indruk van dit product is dat het er erg mooi en professioneel uit ziet. Mocht je niet weten dat deze hairspray slechts € 2,39 kost, dan zou je hem veel duurder inschatten. Daarnaast is het best een grote verpakking en zit er 250 ml in. Daar kun je wel een tijdje mee vooruit!
Het is een professionele spray die je haar beschermt tegen de hitte van een föhn, stijl- of krultang:
 
– verstevigt licht
– maakt het haar glanzend
– met provitamine B5
– zonder parfum
– helpt beschermen tot 220 °C

Deze spray zorgt ervoor dat je je haar gemakkelijk kunt stylen zoals echte professionals dat doen. Het is een kwalitatief hoogwaardig product dat in samenwerking met kappers is ontwikkeld, maar ook door kappers is getest. Het houdt je haar zo gezond en glanzend als op een dag dat je naar de kapper bent geweest.

 
Er zit een wit hendeltje op. Dit kun je open en dicht schuiven. Zo weet je zeker dat het product er niet per ongeluk uit kan gaan als je het ergens mee naartoe neemt. Ik vind het trouwens erg fijn dat het in een spray-vorm zit. Zo worden je handen alvast niet vies.

Het enige wat je moet doen is het product op je haar sprayen. Daarna kun je je haar föhnen of met een stijl- of krultang in model brengen. Wanneer ik mijn haar heb gewassen, laat ik het meestal aan de lucht drogen en pas wanneer het helemaal droog is, gebruik ik de spray en ga ik met de stijltang aan de slag.
 
Het product belooft je haar licht te verstevigen, maar daar merk ik niet veel van. Waarschijnlijk komt dit doordat ik van mezelf al vrij dik haar heb. Wat me wél opvalt, is dat mijn haar de laatste tijd veel meer glanst en dat het langer stijl blijft.

Het allerleukste aan deze haarspray is de goedkope prijs. Voor slechts € 2,39 heb je een goed en kwalitatief product. Ik ben fan!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

  1. Ik gebruik eigenlijk bijna helemaal geen haar producten (op shampoo en conditioner na) Deze klinkt wel goed!
    Liefs

  2. Klinkt goed! Was een aantal maanden geleden opzoek naar een drogisterij heating spray maar ik kon het werkelijk waar niet vinden dus uit ellende die van Elnett gekocht (wel in de aanbieding gelukkig) en echt een paar maanden na aanschaf kwam kruidvat er mee haha XD Als die van Elnett op is ga ik zeker deze proberen want hoor er veel goeds over

  3. Klinkt zeker oke! Ik heb mijn stijl -en krultang al lang niet meer gebruikt, maar als ik mijn haar met styling tools bewerk dat gebruik ik een hittebeschermende spray van Frank Provost.

  4. Ik heb er één van Elnett en daar ben ik wel tevreden over, maar ik gebruik het alleen met föhnen, want als ik mijn haar wil krullen dan zakken de krullen er toch heel snel uit. Maar ik wist niet dat Kruidvat ook deze had, tip voor de volgende keer!

  5. Klinkt goed! Ik gebruik zelf momenteel die van Syoss alleen die is nu bijna leeg. Ik denk dat ik hierna maar naar deze ga kijken, want het scheelt toch wel erg veel in prijs.

Reacties zijn gesloten.