Mijn beauty wishlist

Geplaatst door
Ik ben gek op beauty! Make-up en verzorgingsproducten zijn mijn passie en ik kan er dan ook spulletjes van blijven kopen. Begin dit jaar heb ik met mezelf afgesproken dat ik eerst mijn voorraadkast moet leegmaken vooraleer ik nieuwe dingen koop. En ik moet eerlijk zeggen dat dit vrij goed lukt. Toch heb ik al veel beauty producten gezien die ik graag zou willen hebben, maar steeds meer stel ik mezelf de vraag of ik het op dat moment wel écht nodig heb. Meestal is het antwoord nee. Wat ik dan doe, is een wishlist samenstellen met de spulletjes die ik in de toekomst nog graag wil kopen. Het leek mij een fijn idee om deze wishlist vandaag aan jullie te laten zien. Kijken jullie mee naar mijn beauty wishlist?
 

Sleek Au Naturel Palette / Parfum Christina Aguilera / Highlighter Powder Essence

 

I Love Mango & Papaya Douchegel / Blush Up Powder Essence / Effect Nail Polish Essence 

Micellair Water NIVEA / Kabuki Kwast Essence / 
Body Butter Passievruchten The Body Shop
Make-up Mist & Set ELF / Bath Cupcake Di / Reinigingsdoekjes Essence
 
Wat vind je van mijn beauty wishlist? Heb jij soms de drang om beauty spulletjes te kopen? En wat zou jij nog graag willen hebben?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

51 reacties

  1. Het Sleek Au Naturelle palette wil ik ook al een tijdje; maar heb mezelf beloofd om eerst al mijne andere oogschaduws eens dagelijks te gebruiken 😀 De Passievrucht bodybutter is echt heerlijk; mijn favoriete TBS geur!

  2. Wat een leuke wishlist! Veel ervan zou ik ook wel willen proberen;) Zoals de blush van essence en de face mist van elf. Die bath cupcake ziet er ook tof uit, alleen hebben wij helaas geen bad:( xxx

  3. Ik zou graag een sleek palette willen, maar ik heb nog zoveel palettes liggen die ik eerst op wil maken. Een Kabuki kwast lijkt me ook heel handig!

  4. Ik maak ook altijd wishlists in tijden dat ik niets mag kopen. Momenteel heb ik echt een lange wishlist door de nieuwe collecties van Catrice en Essence, maar ik probeer nog even vol te houden :)!

  5. Het Sleek palette Au Naturel heb ik! Ben er zeer tevreden over! Komt volgende week een artikel over online op mijn blog. En ik heb nu heel erg de drang om te gaan beautyshoppen. Zit nu op stage en heb geen tijd meer voor de stad:( Zaterdag ga ik wel eventjes snel haha.
    liefs x

  6. Hele leuke wishlist! Er staan ook een aantal dingen bij die ik op mijn wishlist hebt staan zoals het Micellair Water van Nivea en de highlighter en kabuki kwast van Essence. De Passion Fruit body butter van The Body Shop en de parfum van Christina heb ik zelf ook en vind ze beide zeker aanraders.