Natura Siberica Shower Gel Vitamins For Skin

Geplaatst door
Onlangs heb ik kennis mogen maken met een vrij nieuw merk in Nederland: het Siberische Natura Siberica. Dit cosmetica merk werd in 2007 opgericht en is het eerste bedrijf dat biologische cosmetica heeft ontwikkeld van wilde kruiden, grassen en planten uit Siberië en het verre oosten. Het bijzondere aan een aantal van deze planten is dat ze de IJstijd overleefden en onder zware omstandigheden konden bloeien. De planten ontwikkelden bijzondere eigenschappen die in het bijzonder helpen bij het verbeteren van ons algemeen welzijn en het vertragen van het verouderingsproces van de huid. Deze ingrediënten vind je ook terug in het product dat ik vandaag voor jullie ga reviewen, de Natura Siberica Shower Gel Vitamins For Skin
 

De verpakking ziet er heel mooi uit. De douchegel zit in een grote pompflacon van 400 ml, wat praktisch en zuinig werkt. Hij bevat o.a. Arctische bergframboos, die een zeer hoog geconcentreerde hoeveelheid vitamine C bevat. Daarnaast vind je o.a. bosbraambes, wilde druivenolie en Siberische zuurbes terug op de ingrediëntenlijst, allemaal bekend om hun anti-oxidante eigenschappen. 
Er is in de douchegel gebruik gemaakt van zeer milde schuimmiddelen, waardoor dit product ideaal is voor de gevoelige huid. Voor mij had de douchegel gerust wat meer mogen schuimen. Maar hé, daar gebruik ik gewoon een douche puff voor. Zo heb ik maar een klein beetje douchegel nodig en krijg ik toch lekker veel schuim. 

Tijdens het douchen geniet ik van de heerlijke geur van deze douchegel. Ik vind het best moeilijk om de geur te beschrijven, maar de douchegel doet me het meest denken aan een heerlijke smoothie of vruchtenyoghurt. Na gebruik voelt mijn huid fris, schoon en zacht aan. Wanneer ik deze douchegel heb gebruikt, geeft mijn vriend me vaak een complimentje dat ik lekker ruik. Dat zegt genoeg, toch?

Voor een douchegel van 400 ml betaal je € 6,95, wat ik een prima prijs voor een biologisch product met zo’n grote hoeveelheid.

 
Natura Siberica heeft een Russische thuisbasis, maar is ook verkrijgbaar in een Nederlandse webshop. Daar vind je trouwens nog meer mooie producten voor het gezicht, lichaam en haar.

Kende jij dit merk al? En wat is jouw eerste indruk van deze douchegel?


Veel liefs,

Vanessa xxx

26 reacties

  1. Het klinkt als een ontzettend fijn product! Ik beschik over een fijn aantal producten van Natura Siberica, het is een heerlijk merk.

  2. Lijkt me een lekkere douchegel en idd niet duur, ik ben nu ook best nieuwsgierig naar de gezichtsproducten van dit merk.

  3. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar deze douchegel klinkt erg goed! De geur lijkt mij ook wel erg lekker.

  4. Het merk ken ik niet,lijkt wel prima produkt in handige pompflacon,als het lekker ruikt is mooi meegenomen 😉

  5. Ik kende dit merk nog niet maar je hebt me erg benieuwd gemaakt naar de geur 🙂

  6. Dit lijkt me een heerlijk product! Ik vind het stiekem ook wel gaaf dat er planten inziten die in een ijstijd kunnen overleven haha, dat klinkt echt heel diehard!

Reacties zijn gesloten.