Make-up blunders bij celebs

Geplaatst door
Met make-up kun je de sterke punten van je gezicht accentueren terwijl je de minder mooie kanten kunt camoufleren. Er is één voorwaarde: je moet het wel goed aanbrengen. Zo heeft iedere vrouw in haar leven wel eens een make-up blunder gemaakt. En ook celebs maken af en toe een make-up foutje. Zij hebben alleen het grote nadeel dat de paparazzi hen meteen spot wanneer ze een flater begaan. Hieronder heb ik alvast wat make-up blunders van celebs verzameld. Zo zie je maar dat zij ook niet altijd perfect voor de dag komen. Geef toe, is het geen kleine boost voor ons zelfvertrouwen? 

Eva Longoria
Kim Kardashian
Tyra Banks
Nicole Kidman
Catherine Zeta Jones
Drew Barrymore
Jodie Marsh
Taylor Momsen
Miley Cyrus
Brooke Shields
Leighton Meester
Jennifer Lopez
Angelina Jolie
Pamela Anderson
Christina Aguilera
Kelly Osbourne
Paris Hilton
Welke make-up blunder vinden jullie het ergst?
Veel liefs,
Vanessa xxx

32 reacties

  1. Wat een erge blunders eigenlijk! Ik maak zelf volgens mij ook wel eens wat blunders; soms heb je het gewoon niet door als je badkamerlicht anders is dat je er in daglicht raar uitziet. Maar bij celebs snap ik dat niet omdat zij vaak een visagist hebben en die hoort het goed te doen lijkt mij 😉

  2. Pfff waarschijnlijk loop ik er ook wel eens bij dat je denkt van hmmm meisje waarom doe je dit…maar zo erg?! ik hoop het niet. Wat ik niet begrijp zij worden toch opgemaakt…

  3. Lol! Bij Miley Cyrus is het overduidelijk dat ze de make up rond haar mond heeft weggelikt door haar tong in al die hoeken uit te steken 🙂

  4. oei oei. ja het kan iedereen overkomen. mij vast ook wel. alhoewel ik sommige dingen niet per se blunders vind (maar gewoon lelijk, dat is smaak?) en bij Angelina Jolie snap ik niet wat de blunder is? Maar bij sommige wel erg grote blunders… dat je denkt van.. heeft die persoon of haar visagist niet meer naar haar gekeken voor ze de deur uitging? What happened?!

  5. Oooh wat een heerlijk artikel is dit!! De blunder van de foundation, zoals bij Kelly Osbourne, bega ik zelf ook nog wel eens. Maar Tyra Banks, wow!

  6. Sommige met het witte poeder kan ik echt niet begrijpen. Je ziet dit toch gewoon? :p

    1. Haha, ik vind de make-up blunders op zich al heel grappig, maar jullie reacties doen mij minstens even hard lachen! X

  7. Oeh pijnlijk, het zijn vooral die poedertrucs om geen fall-out van je oogschaduw te hebben. Snap enkel die van Angelina Jolie niet.

  8. Amai,ze kunnen er ook een zootje van maken,dan zien wij er toch beter uit,zonder trucks.

Reacties zijn gesloten.