Modetrend 2014: zwart / wit

Geplaatst door
Zwart-wit is een modetrend die we wel vaker zien terugkomen. Ook in 2014 is de zwart-wit look helemaal terug! Mooie designs, leuke prints, strepen en stippen: het kan allemaal. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit witte kleding draag, ondanks dat ik dit een frisse kleur vind. Van nature heb ik een vrij lichte huidskleur en persoonlijk vind ik een wit t-shirt mooier staan bij iemand die een bruiner kleurtje heeft. Om die reden ben ik eerder geneigd zwarte kleding te dragen. Maar ja, zwart is ook zo donker en daarom vind ik de combinatie van zwart-wit heel leuk. De witte touch fleurt de gehele outfit toch wat op. Omdat de zwart-wit look dit jaar een bijzondere trend is, heb ik enkele outfits samengesteld die ik heel mooi vind. Kijken jullie even mee?

Blazer / Amy & Ivy
T-shirt / Eleven Paris
Jeans / Aniston
Armband / Pieces
Ballerina’s / Anne Weyburn
Vest / Even & Odd
T-shirt / ONLY
Jeans / Laura Scott
Handtas / TOV Essentials
Pumps / Geox
 
Blazer / M By M
T-Shirt / Bella Ragazza
Stoffen broek / Rainbow
Tasje / Cowboysbag
Ballerina’s / Moony Mood

Blazer / Amy & Ivy
Blouse / Esprit
Stoffen broek / Street One
Enkellaarsjes / Betty London
Portemonnee / Michael Kors

Vest / Rainbow
T-Shirt / Even & Odd
Jeans / Noisy May
Sneakers / Converse
Horloge / Naf Naf
 
Hou jij van een zwart-wit look? En welke outfit vind jij het mooist?Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Erg leuke outfits! Ik draag eigenlijk vrijwel nooit zwart/wit maar nu ik het zo zie, ga ik het vast vaker doen!

  2. Outfit 2 en 3 vind ik erg leuk. Ik vind zwart en wit wel mooi maar ik moet toch bekennen dat ik het liefst lekker veel kleur heb. Ik ben vooral vaak geneigd iets in de kleur roze mee te brengen:)

  3. Zwart wit helemaal niet erg lekker makkelijk om te combineren en overal bij te dragen. Leuke setjes heb je gemaakt!

  4. Wat een leuke outfits! Ik ben niet iemand die snel helemaal in het zwart gekleed zal gaan, maar in combinatie met wit vind ik het wel erg mooi. De tweede en de laatste outfit vind ik zelf het leukste.

  5. Zwart-wit is altijd mooi,ik hou er wel van!Ik ga voor outfit 4 maar de laarsjes vind ik nogal lomp,zou er dus andere bijkiezen 🙂

Reacties zijn gesloten.