Nieuw: schoudertas van Misstella.nl

Geplaatst door
Een tijdje geleden kreeg ik een leuk mailtje van Misstella.nl met de vraag of ik een schoudertas naar keuze wilde reviewen. Zo’n mooi aanbod kon ik natuurlijk niet afslaan! Voor wie Misstella nog niet kent: dit is een webshop met allerlei producten voor een stijlvolle look en lifestyle. Zo hebben ze een breed assortiment trendy tassen, maar daarnaast vind je er ook mooie sieraden, sjaals, woonaccessoires en kantoorartikelen. Kortom: de moeite waard om een kijkje te gaan nemen! Maar goed, vandaag ga ik het hebben over de schoudertas die ik heb gekozen. Wil je er graag meer over weten? Kijk dan snel verder.
 

De schoudertas is voornamelijk zwart met hier en daar bruine details. Ik vind de combinatie van beide kleuren heel mooi. Het is eens iets anders dan een volledig zwarte tas, maar toch is ze prima te combineren bij vrijwel iedere outfit. Een pluspunt: vooraan zijn er twee vakjes waarin je wat kleine spulletjes kwijt kan. 
 
Ook achteraan is een vrij groot vak. Leuk! Een vrouw kan nooit genoeg meesleuren, toch?
De schoudertas opent en sluit met een rits. De binnenkant ziet er heel mooi uit. Het is een blinkende, satijnen stof met een chique print. Zoals jullie zien is er aan de binnenzijde ook een vakje beschikbaar. 
 
De webshop Misstella belooft een goede kwaliteit en dat is het ook. De tas is stevig en kan gerust wat gewicht dragen. Daarom lijkt ze mij ideaal voor meiden die naar school gaan en dagelijks mappen en/of boeken moeten meedragen. Daarnaast blijft de tas er ook mooi uitzien. Ik gebruik ze nu iets meer dan een maand en ze ziet er nog steeds als nieuw uit.


De schoudertas kost € 34,95 en persoonlijk vind ik het de prijs zeker waard. Je krijgt immers een prima kwaliteit terug voor je geld.

Tip: In 2014 kan iedereen binnen de EU van een gratis verzending genieten. Je betaalt dus enkel de prijs van het artikel en verder komen er geen extra kosten bij kijken. Dat horen we graag!

Kende jij deze webshop al? En wat vind jij van mijn nieuwe schoudertas?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. Ik kende deze webshop nog niet. Ik vind het een mooie tas. Idd handig te combinere door die verschillende kleuren.

  2. Ik kende deze webshop nog niet. Je tas ziet er leuk uit, handig model ook want je kan nooit ruimte genoeg hebben:)

  3. Ik had zelf eigenlijk nog nooit van deze webshop gehoord, maar ik vind de tas die je gekozen hebt heel erg mooi! Het stofje aan de binnenkant is ook zo leuk.

Reacties zijn gesloten.