Mijnnaamketting.nl + 10% korting ♥

Geplaatst door
Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Mijnnaamketting.nl met de vraag of ik een ketting naar keuze wilde ontvangen om vervolgens te reviewen op mijn blog. Omdat het Valentijn is, leek het mij een fijn idee om deze ketting vandaag aan jullie te laten zien. Ik moet zeggen dat het best moeilijk was om een keuze te maken, daar deze webshop heel wat mooie kettingen in het assortiment heeft. Ben je benieuwd welke ketting het is geworden? Lees dan snel verder.
 

Mijn ketting

Ik heb een zilver, gegraveerde hartenhanger gekozen. Op de voorzijde staat Glenn zijn naam, op de achterzijde de datum van wanneer we samen zijn: 15/04/2010. Glenn is de liefde van mijn leven en het lijkt mij dan ook heel mooi om zo’n ketting te dragen. Van mij mag iedereen zien hoe deze lieve jongen mijn hart heeft veroverd. 
 
Er zijn verschillende lengtes mogelijk. Ik heb voor 50 cm gekozen, want ik hou er niet van als een ketting te kort komt. Wanneer ik de ketting om mijn hals doe, is de lengte perfect. Het is helemaal hoe ik het wou!
Aanbod webshop
 
De webshop heeft een breed assortiment. Naast liefdeskettingen vind je er ook trendy naamsieraden en sieraden voor heren. Vooral dat laatste vind ik fijn. Het is best moeilijk om een sieraad te kopen voor een man, en in deze webshop vind je heel wat leuke items. Een tikkeltje stoer, maar toch heel mooi.  
 
10% korting
 
Afsluiten doe ik met leuk nieuws! Met de kortingscode VANESSA kunnen jullie genieten van 10% korting op het hele assortiment. Leuk, toch? Deze korting is mooi meegenomen voor als je bijvoorbeeld een sieraad cadeau wil doen aan je vriend, mama of gewoon aan jezelf. Geniet ervan!
 
Kenden jullie deze webshop al? En wat vinden jullie van mijn nieuwe ketting?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

36 reacties

 1. Ik kende webshop wel, ook al heb ik er nog nooit iets besteld…ze hebben mooie, aparte sieraadjes…ik vind je ketting echt heel erg leuk…

  Groetjes Petra

 2. Wow, da's echt een superleuk cadeau ook, voor van alles en nog wat. Ziet er mooi uit!

  En dat hartje is erg geschikt voor Valentijn natuurlijk 😉
  Jij hebt het spam-je-blog hartje zeker verdiend! Leuk dat je kwam posten!


  (¯`·.·´¯) (¯`·.·´¯)
  `·.¸(¯`·.·´¯)¸ .·
  ×°× ` ·.¸.·´ ×°×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *