De must-have voor elke vrouw: blazers

Geplaatst door
Elke vrouw zou een blazer in haar kast moeten hebben. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je kan dragen voor iedere gelegenheid. Of je nu kiest voor een zakelijke look of voor een casual look, een blazer geeft je outfit net dat beetje extra. Er zijn verschillende soorten blazers. Zo zijn er blazers die je alleen met een pak of jurk aan kunt doen, maar er zijn ook blazers die geweldig staan op een boyfriends jeans. Hoe dan ook is een blazer altijd een goede investering voor je garderobe!  

1) Amy & Ivy / € 49,95


2) Mint & Berry / € 54,95




3) Esprit / € 34,99

 

4) Twenty Three / € 69,95
5) 10 Feet / € 54,95
6) Laura Scott / € 69,99
 7) Amy & Ivy / € 49,95
8) Esprit / € 59,99
9) Vero Moda / € 49,95

Ik heb enkel een basic zwarte blazer in mijn kast hangen en eigenlijk zou ik er nog andere willen. Ik ben iemand die meestal een simpele outfit draagt, denk maar aan een jeans met daarop een top. Als ik hierbij een blazer zou dragen, dan ziet mijn outfit er meteen een stuk stijlvoller uit. Een mooie blazer maakt echt het verschil!
Heb jij een blazer in je kast hangen? En met welke kleding combineer jij hem het liefst?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Op dit moment hangt er een hele fleurige in de kast maar die heb ik maar een keer gedragen. Verder een zandkleurige van Shoeby. Die met polkadots vind ik erg schattig.

  2. Wat een leuke blazers allemaal! Ik ben zelf gek op blazers en heb er ook een aantal in de kast hangen in verschillende kleuren. Ik draag ze meestal gewoon op een spijkerbroek met een basic shirtje eronder.

  3. Blazers combineer ik eigenlijk met heeel veel kleding van t shirts met prints tot blousjes of tanktopjes. van je lijstje vind ik nummer 2 heel leuk

  4. Ik heb heel veel blazers, nu veel wel te groot, maar ik vind het fijn om ze te combineren met een basicshirt en een jeans.

Reacties zijn gesloten.