Budget tip: Action bruisballen

Geplaatst door
De bruisballen van Lush zijn de laatste tijd erg populair. Jammer genoeg betaal je voor een simpele bruisbal algauw zo’n 5 à 6 euro. Wil je een leuk vormpje? Dan zit je snel aan het dubbele van de prijs. Daarom heb ik een leuke tip voor jullie. In de Action kun je op dit moment drie Action bruisballen kopen voor slechts € 1,99. Een mooi koopje, toch? Ik heb ze meteen mee naar huis genomen om te testen en ze zijn super leuk!

De Action bruisballen zitten allemaal verpakt in een plastic folie. Het nadeel hiervan is dat ze moeilijk open te krijgen zijn. Het voordeel is dan weer dat ze goed blijven en niet kunnen kruimelen. Wanneer je de folie er af haalt, geeft de bal een klein beetje kleur af maar het is zeker niet storend.  
De bruisbal heeft een lief, lichtroos kleurtje en ruikt lekker fris en zacht. De geur is moeilijk te omschrijven, maar hij doet me het meest denken aan een mix van schoon gewassen kleren en verse bloemen.

Ben je klaar om in bad te gaan? Dan kun je twee dingen doen met deze bruisbal: of je gooit hem meteen in het water en laat hem bruisen, of je houdt hem onder de kraan. Ik heb het laatste gedaan zodat ik jullie goed kan laten zien wat er met de bruisbal gebeurd.

De bal bruist heel snel en wordt steeds rozer van kleur. Daarnaast is de geur goed te ruiken. Je mag dan nog niet in bad zitten, de bal zien bruisen is ook al heel leuk!
Je kiest zelf hoe ver je de bal laat bruisen. Ik heb hem helemaal gebruikt, maar het is perfect mogelijk om slechts de helft te gebruiken. Hoe meer je gebruikt, hoe rozer de kleur in het bad. 
Hier zie je duidelijk hoe goed de kleur afgeeft en hoe de bruisbal je bad mooi roze maakt. Echt leuk! In bad liggen werkt op zich al zeer ontspannend, maar in een roos bad liggen is nog zoveel aangenamer! Achteraf voelt mijn huid zacht aan en ook de heerlijke geur blijft nog een tijdje hangen. 
 
Ik ben echt heel blij met deze aankoop en raad iedereen aan om deze bruisballen zelf eens te proberen. Je kunt ze voor slechts € 1,99 kopen in de winkels van Action. Let op: de kans bestaat dat ze niet in ieder filiaal te verkrijgen zijn. Mocht je ze niet meteen vinden, dan kun je eventueel aan de verkoopsmedewerker vragen of ze later nog binnen komen.
 
Zou jij de Action bruisballen ook eens willen proberen?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

38 reacties

  1. Oh wat leuk zeg! En een goedkoop alternatief voor die bruisballen van Lush. Jammer genoeg hebben wij geen bad maar ik ga regelmatig bij mij ouders in bad met Sam. Lijkt me leuk zo'n roze bad!

  2. Leuk dat ze zo goed bruisen want vaak heb je met goedkopere bruisballen dat ze heel langzaam oplossen in het water! Volgende keer als ik in de action kom, neem ik deze wel eens mee 🙂

  3. Wat leuk en zeker eens het proberen waard! Ik ga niet zo dikwijls in bad maar als ik eens ga dan wil ik alles erop en eraan 😉 dus denk dat ik eens ga binnen springen bij Action want voor die prijs kan je ze niet laten liggen! xoxo Nele

  4. Dat is niet duur idd en ook een leuke cadeautip vind ik. Helaas hebben wij geen bad anders had ik er vast al een voorraad van ingeslagen;)

  5. Ik zag ze ook bij een andere blog. Helaas heb ik geen bad, maar ga ze denk ik aanschaffen voor als cadeau.

  6. Leuk kleurtje! Ik heb zelf ook een bruisbal met rozengeur gekocht bij de Action maar volgens mij was die niet het zelfde als die jij nu getest hebt.

  7. Erg leuk, zeker voor die prijs. Ik ga (bijna) nooit in bad, maar dit is toch wel een goede reden. Super leuk dat het water dan roze wordt!

  8. Hoi! Ik heb je getaged voor mijn (zelf gemaakte!) I have a dream tag! Ik hoop dat je hem leuk vind! Je vind hem op mijn blog! Kus!

  9. Leuk zo'n dikke bruisbal.Van action wil ik er wel eens,en een kaarsaansteker,lol.

Reacties zijn gesloten.