Mijn dagelijkse make-up

Geplaatst door
Gisteren was ik mezelf aan het opmaken toen ik besefte dat ik in dat half jaar bloggen nog nooit een artikel heb geschreven over mijn dagelijkse make-up. Daarom heb ik een foto gemaakt om jullie te laten zien hoe mijn dagelijkse look er momenteel uit ziet. Niet dat het speciaal is, want mijn make-up ziet er altijd heel natuurlijk uit. Geen felle kleurtjes voor mij, maar wel nude en zacht. Mocht je niet weten welke producten ik allemaal gebruik, dan zou je denken dat ik bijna niets draag. Toch gebruik ik iedere dag zo’n tien producten en die laat ik hieronder graag aan jullie zien. Wat opvalt is dat het allemaal budgetvriendelijke merken zijn. Denk maar aan Essence, Catrice, ELF en NYC. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Minerale gezichtsprimer / ELF: Het eerste wat ik doe is een gezichtsprimer aanbrengen. Hierdoor ziet mijn make-up er mooier uit en blijft alles netjes op zijn plaats zitten. De gezichtsprimer van ELF is mijn favoriet!

 

 All Day Long 14h Foundation 739 Classic Beige / NYC: Deze foundation past perfect bij mijn eigen (lichte) huidskleur en daarom gebruik ik hem iedere keer opnieuw. Hij maakt mijn huid mooi egaal en camoufleert de donkere kringen onder mijn ogen. Ik gebruik zelfs geen concealer meer.
All About Matt Fixing Compact Powder / Essence: Ik poeder mijn gezicht af zodat de foundation goed blijft zitten. Ik moet zeggen dat de combinatie van primer en poeder echt prima werkt. Als ik mijn foundation ’s morgens aanbreng, dan zit het grootste deel er ’s avonds nog steeds op. Wanneer ik mijn gezicht reinig, ben ik telkens verbaasd hoeveel foundation er nog af komt.
Eyebrow set / Catrice: Van nature heb ik veel ‘gaatjes’ in mijn wenkbrauwen en daarom teken ik ze bij met de wenkbrauw set van Catrice. Ik gebruik de donkerste kleur. Vroeger deed ik niets aan mijn wenkbrauwen, maar sinds ik het doe merk ik toch een groot verschil. Het lijkt wel alsof mijn gezicht er meteen een stuk frisser uit ziet.
Minerale oogschaduw primer / ELF: Ik breng een beetje oogschaduw primer aan op mijn oogleden zodat de oogschaduw er mooier uitziet en langer blijft zitten.
Absolute Nude Eyeshadow Palette / Catrice: Ik gebruik een beige en bruine kleur van de palette en blend beide kleurtjes mooi door elkaar. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit.
I Love Extreme Crazy Volume Mascara / Essence: Met een wimperkruller krul ik mijn wimpers en nadien breng ik op de bovenste wimpers twee à drie laagjes mascara aan. Op de onderste wimpers doe ik niets.
Multicolour blush / Catrice: Ik breng een klein beetje blush aan op mijn wangen. Niet te veel, want op mijn lichte huid ziet dat er al snel clownachtig uit.
Highlighting powder / Catrice: Op mijn jukbeenderen breng ik een tikkeltje highlighter aan.
XXXL Shine Lipgloss 15 True Love / Essence: Op mijn lippen draag ik een lipgloss. Ik doe mijn lippen graag iets feller omdat mijn ooglook er altijd heel nude uit ziet.

Wat vinden jullie van mijn dagelijkse make-up?
Veel liefs, 
Vanessa xxx

40 reacties

 1. Leuke producten en mooie look, ik vind het goed om een natuurlijke look te hebben voor overdag. Op mijn werk zou hevige oogschaduw echt niet passen, ik gebruik zelfs minder producten als jij omdat ik altijd zo gehaast ben 🙂

 2. Leuke neutrale look! Ik vind het Catrice paletje ook heel fijn! Helaas heb ik smorgens echt niet veel tijd dus beperk ik me meestal tot de basics: oogpotlood, mascara, blush en concealer! Ik het weekend of wanneer ik uitga grijp ik vaak naar het Nude paletje! x

 3. Mooie alledaagse look! Ziet er naturel uit, maar je ziet wel dat je make-up op hebt 😀 En die lipgloss staat je super!

 4. Mooie producten lekker neutraal heel erg mooi ik zelf gebruik ook niet zo heel erg veel meestal een primer en mascara en oogpotlood!

 5. Ik gebruik de All About Matt Fixing powder zelf ook iedere dag!
  Ik vind het een heel fijn product! 😉

  Xx Julia

 6. Mooie naturel look, precies mijn stijl:) De lipgloss staat je heel mooi en ik ben stiekem nu ook wel nieuwsgierig naar de foundation die jij gebruikt. Hij klinkt echt goed. X

 7. Ziet er een lief en verzorgd snoetje uit:),smile dat is belangrijk,en ook goed voor the body:):)

Reacties zijn gesloten.