Favorieten van dit moment

Geplaatst door
Om de zoveel tijd laat ik jullie mijn favorieten van het moment zien. Dit kan gaan om beauty, maar ook om kleren, televisieseries, eten enzoverder. Vandaag heb ik opnieuw zeven favorieten voor jullie klaarstaan en zoals altijd komt er weer van alles voorbij. Maar euh… één ding kan ik jullie al verklappen: er zit verdacht veel van de Primark bij. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

De voorbije dagen hadden we een mooie, blauwe lucht en dat vind ik fijn. Mocht het niet zo koud zijn, dan zou je denken dat het gewoon lente is. Heerlijk, dat zonnetje! Ik voel me gelukkiger en heb meer energie. Voor mij hoeven die donkere, grijze dagen niet meer terug te komen.
 
Ik ben gek op geurkaarsen en deze kaars van de Primark ruikt echt heerlijk! Helaas is ze bijna op, vandaar ook de lelijke foto. Wanneer de kaars brand, ruikt heel onze woonkamer naar bessen. Een echte wintergeur! Ik vind het jammer dat ik maar één kaars heb meegebracht. Volgende keer sla ik een hele voorraad in.
 
Nog een favoriet van de Primark: cosy socks. Ik heb vaak last van koude voeten en dan zijn zo’n warme sokken echt fijn. Ik doe er altijd nog een paar gewone sokken onder aan zodat mijn voeten extra goed zijn ingeduffeld. Ik ben er erg blij mee en zal deze sokken in de toekomst zeker opnieuw kopen.
 
Bij de Primark kocht ik ook nog een badjas van Hello Kitty. Een absolute favoriet! Sinds ik ze heb gekocht draag ik ze iedere avond. Ik steek ze natuurlijk wel in de was, maar dan zorg ik er voor dat ze tegen ’s avonds weer droog is. De badjas is lekker warm, zacht én ziet er schattig uit. Echt leuk! 
 
  
Sinds kort kijken Glenn en ik naar ‘Homeland’. Zo’n goede serie! Normaal ben ik niet zo te vinden voor Amerikaanse series en al zeker niet als het over terroristische aanslagen gaat, maar deze serie vind ik écht goed. Het is super spannend en ik wil telkens weten wat er gaat gebeuren, waardoor ik meteen naar de volgende aflevering wil kijken. We zitten inmiddels aan seizoen 2!
 
    
 
Ik heb de liedjes van Marco Borsato altijd al mooi gevonden, maar zijn laatste liedje met dochter Jada is echt wauw! Ik vind het best ontroerend om te zien hoe ze samen zo’n mooi nummer brengen. Marco zijn teksten zijn zo echt en intens… Heb hem al meerdere keren live aan het werk gezien en ik ben nog geen enkele keer naar huis gegaan zonder een traantje weg te pinken.
 


Van Marco Borsato naar chocolade zeevruchten… Wat een overgang! Maar hé, ze horen er gewoon bij. De voorbije week heb ik best veel zeevruchten gesnoept. Het begint bij eentje en eindigt bij een lege doos. Vast herkenbaar, niet? Ik ben echt iemand die zo haar periode heeft om zin in iets te hebben. Zo heb ik nu veel zin in zeevruchten en binnen twee weken kan ik dan weer verslaafd zijn aan chips met peper en zout. Héél raar!
 
Wat vinden jullie van mijn favorieten?

Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Ik ben gisteren tussen de middag even naar buiten gelopen, met die zon kon ik gewoon niet binnen blijven op mijn werk! Die sokken zijn heerlijk!

  2. Ik ben die grijze donkere dagen ook helemaal zat. Gisteren was het weer echt heerlijk alleen mag de temperatuur nog wel wat omhoog haha 😉

  3. Leuke favorieten hoor, ik vind die badjas zo tof! Ben ook heel blij dat we wat mooier weer hebben de laatste dagen, scheelt echt een hoop he:) xxx

  4. Die cosy socks zijn zoooo fijn! Ik heb 4 paar haha! Bij de primark heb je ook sokken met een fleece binnenkant (die sokken zijn dus dubbel) die zijn ook echt geweldig

  5. Leuk artikel! Cosy socks zijn zo fijn! Ik heb ze ook! Ik wil niet meer zonder, want ze zitten echt heerlijk! <3 En chocolade zeevruchten zijn zo jummie!

  6. Alles wat warmte geeft is leuk bij grijse dagen,een heerlijke geurkaars,gekke sokken,flashy badjas…..op en top Vanessa!!x

Reacties zijn gesloten.