All Stars: hot or not?

Geplaatst door
Binnen een dikke maand is het officieel lente en dan is het weer tijd om onze warme laarzen in te ruilen voor een paar vrolijke sneakers. Mijn favoriete sneakers zijn zonder twijfel All Stars. Dit om de reden dat deze schoenen comfortabel zitten en in allerlei kleurtjes te verkrijgen zijn. Lekker vrolijk! Ik ben trouwens heus niet de enige die er zo over denkt, want ieder jaar opnieuw zien we de All Stars in het dagelijkse straatbeeld voorbij komen. 
 

Terwijl deze schoenen vroeger enkel in het zwart te verkrijgen waren, bestaan ze nu in een waaier aan kleuren. All Stars zijn niet alleen in een effen kleur te vinden, maar ook met verschillende afbeeldingen bv. bloemetjes en tijgerprint. Dit alles zorgt er voor dat deze schoenen hip en modieus zijn en door zowel vrouwen als mannen, kinderen en volwassenen worden gedragen. Ze zijn perfect voor een dagje festival of een dagje shoppen, maar ook gewoon om mee naar het werk of school te gaan. Wat mij betreft de perfecte schoenen om in huis te hebben. Laat de lente maar komen!
 
Wat vinden jullie van All Stars? Zijn ze hot or not?

Veel liefs,
Vanessa xxx

42 reacties

 1. Toen ik 16 was had ik zeker 10 paar all stars, ik droeg eigenlijk niets anders. Nu is dat aantal drastisch gedaald, maar ik heb nog steeds all stars in huis eb vind ze ook nog steeds leuk 🙂

  X Sara

 2. Ik vind dat iedereen wel minstens een paar zou moeten hebben! Ik draag de mijne niet meer heel vaak, maar heb er toch een paar voor de winter en een paar lage voor de zomer, wanneer mijn voetjes nood hebben aan iets comfy! Voor op reis vind ik ze ook ideaal, zeker als je wat moet stappen! =)

 3. Ik vind ze heel leuk voor de lente en zomer, maar in de koudere periode waait het zo door die gaatjes heen haha!

 4. Heerlijke schoenen voor de warme dagen. Deze zomer nieuwe aanschaffen matchy voor mij en zoonlief .

 5. Ik ben dol op All Stars! Het zijn echt mijn favoriete schoenen. Ik wil graag nog bordeauxrode en een paar met panterprint

 6. Ik vind all stars echt hele mooie schoenen net zo als vans. Ik draag alleen liever new balance gympen omdat deze betere steun aan mijn voeten geven.

 7. Zeker hot! All stars zijn echt het paar schoenen die je overal bij kunt aantrekken 🙂 Maar de keuze is altijd zo lastig; neem ik een effen kleur of juist een leuk printje die all stars ook altijd maken.. Ik ben wel weer toe aan een nieuw paar 😀

 8. Ik vind ze superleuk, maar ik draag eigenlijk nooit gympen .. Ik heb een heel leuk paar van Puma staan, al jaren in mijn kast, nooit onder kleding. Shame on me!

 9. Hot! ik vind ze heel fijn en ze lopen lekker en daarnaast staan ze vrijwel overal bij… uitzonderingen zoals een gala uitfit natuurlijk niet 😉

 10. Ik heb en draag alleen maar All Stars (oke ik heb nog één paar schoenen die niet van All Stars zijn)

 11. Ik heb zelf nog nooit All Stars gekocht, maar ik vind ze er wel heel erg leuk uitzien. Vooral de All Stars met een bloemenprintje vind ik zo leuk. Al is een zwart paar ook altijd wel erg mooi en kan je overal wel bij dragen.

 12. Vorig jaar ontzettend veel voorbij zien komen, denk dat ik binnenkort simpele zwarten ga aanschaffen.

 13. Ik vind ze wel hot;De jeugd dragen er nu ook van het merk Vance.Allstars blijven het goed doen,heel tof!

Reacties zijn gesloten.