All Stars: hot or not?

Geplaatst door
Binnen een dikke maand is het officieel lente en dan is het weer tijd om onze warme laarzen in te ruilen voor een paar vrolijke sneakers. Mijn favoriete sneakers zijn zonder twijfel All Stars. Dit om de reden dat deze schoenen comfortabel zitten en in allerlei kleurtjes te verkrijgen zijn. Lekker vrolijk! Ik ben trouwens heus niet de enige die er zo over denkt, want ieder jaar opnieuw zien we de All Stars in het dagelijkse straatbeeld voorbij komen. 
 

Terwijl deze schoenen vroeger enkel in het zwart te verkrijgen waren, bestaan ze nu in een waaier aan kleuren. All Stars zijn niet alleen in een effen kleur te vinden, maar ook met verschillende afbeeldingen bv. bloemetjes en tijgerprint. Dit alles zorgt er voor dat deze schoenen hip en modieus zijn en door zowel vrouwen als mannen, kinderen en volwassenen worden gedragen. Ze zijn perfect voor een dagje festival of een dagje shoppen, maar ook gewoon om mee naar het werk of school te gaan. Wat mij betreft de perfecte schoenen om in huis te hebben. Laat de lente maar komen!
 
Wat vinden jullie van All Stars? Zijn ze hot or not?

Veel liefs,
Vanessa xxx

42 reacties

  1. Ik vind dat iedereen wel minstens een paar zou moeten hebben! Ik draag de mijne niet meer heel vaak, maar heb er toch een paar voor de winter en een paar lage voor de zomer, wanneer mijn voetjes nood hebben aan iets comfy! Voor op reis vind ik ze ook ideaal, zeker als je wat moet stappen! =)

  2. Zeker hot! All stars zijn echt het paar schoenen die je overal bij kunt aantrekken 🙂 Maar de keuze is altijd zo lastig; neem ik een effen kleur of juist een leuk printje die all stars ook altijd maken.. Ik ben wel weer toe aan een nieuw paar 😀

  3. Ik vind ze superleuk, maar ik draag eigenlijk nooit gympen .. Ik heb een heel leuk paar van Puma staan, al jaren in mijn kast, nooit onder kleding. Shame on me!

  4. Ik heb zelf nog nooit All Stars gekocht, maar ik vind ze er wel heel erg leuk uitzien. Vooral de All Stars met een bloemenprintje vind ik zo leuk. Al is een zwart paar ook altijd wel erg mooi en kan je overal wel bij dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *