Persbericht: NIVEA lanceert haar nieuw Sensitive gamma

Geplaatst door
60% van de Belgische vrouwen verklaart een gevoelige huid te hebben. Of het nu gaat om een droge, gemengde of vette huid, alle huidtypes kunnen tekenen van overgevoeligheid vertonen als gevolg van interne of externe invloeden (bv. hormonen, make-up, koude, wrijving…). Om deze problemen aan te pakken en deze fragiele huidtypes het beste te bieden, breidt NIVEA, de nummer één op de markt van huidverzorgingsproducten, haar gamma uit met 5 gezichtsverzorgingsproducten die speciaal werden ontwikkeld voor de gevoelige huid: 2 hydraterende crèmes en 3 reinigingsproducten. Stuk voor stuk verzorgingsproducten zonder parfum, parabenen en kleurstoffen die in één enkel gebaar de belangrijkste tekenen van de gevoelige huid verminderen: roodheid, trekkerigheid en droogheid.
 

Dag- en nachtcrème

De dag- en nachtcrème van Nivea Sensitive zijn pH-neutraal. Het zijn milde, beschermende crèmes die de huidbarrière versterken en die werden verrijkt met Zoethoutextract en Druivenpitolie. Breng ze afwisselend aan en je huid wordt non-stop gehydrateerd. 

 

 



Bescherming overdag

 

 
Breng de Nivea Sensitive dagcrème SPF15 ’s morgens aan op het gezicht en de hals. Ze kalmeert en hydrateert de huid intensief. In één enkel gebaar is de huid intens gevoed en de hele dag lang beschermd tegen invloeden van buitenaf.
 
Regeneratie ’s nachts
 
Breng de Nivea Sensitive nachtcrème ’s avonds aan op het gezicht en de hals. Ze kalmeert en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid de hele nacht lang. De verzorging dringt diep in de huid en biedt haar de milde hydratatie die ze verdient, ver weg van vervuiling en stress.
Dagcrème 50 ml / richtprijs: € 6,49
Nachtcrème 50 ml / richtprijs: € 6,99
Hydrateren is belangrijk maar niet nuttig als de huid niet perfect gereinigd is. Zowel overdag als ’s nachts tasten overtollige talg, een opeenstapeling van dode huidcellen, vervuiling en make-up de huid aan. Het dagelijks verwijderen van je make-up is een eerste, onmisbare stap bij de verzorging van je huid en je schoonheidsritueel.
Het evenwicht van een gevoelige huid wordt gemakkelijker verstoord. Speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelde Nivea 3 nieuwe, milde en doeltreffende reinigingsproducten.
 
Micellair water 3-in-1 werking:
– Ze reinigt de huid en verwijdert make-up in alle zachtheid.
– Ze tonifieert de huid zodat het verzorgingsproduct beter wordt geabsorbeerd.
– Ze behoudt het hydratatieniveau van de huid.
Dankzij een technologie op basis van micellen, worden make-up, olie en vervuiling gemakkelijk verwijderd. De micellaire deeltjes reinigen de huid doeltreffend zonder haar aan te vallen. Ze functioneren zoals een magneet door talg en onzuiverheden aan te trekken, maar hydrateren tegelijkertijd de huid zodat deze in evenwicht gevoed blijft.
 
De luchtige formule verrijkt met Dexpanthenol en Druivenpitolie hydrateert de huid en laat haar ademen. Met deze uiterst doeltreffende formule worden make-up resten perfect verwijderd zonder na te spoelen en te wrijven. Doe wat product op een watje en masseer zachtjes in de huid (houd je ogen gesloten).Het 3-in-1 micellair water van Nivea Sensitive leent zich eveneens voor het reinigen van de ogen.
Micellair water 3-in-1 / richtprijs: € 4,59
Reinigingsmelk
 
De reinigingsmelk van Nivea Sensitive, verrijkt met Dexpanthenol en Druivenpitolie, reinigt het gezicht in alle zachtheid, verwijdert make-up en hydrateert. Haar ultravoedende, niet-vette formule is geschikt voor de gevoelige huid. 
Reinigingsmelk / richtprijs: € 4,59

 
Reinigingsdoekjes
 
De Nivea Sensitive reinigingsdoekjes bieden alle weldaden van een reinigingsmelk maar dan in doekjesvorm. Ze werden verrijkt met vitamine E en pro-vitamine B5 en in één enkel gebaar reinigen ze het gezicht, verwijderen ze make-up resten en hydrateren ze de huid. Ze zijn gemakkelijk op te bergen in je hand-, sport- of toilettas. Nooit eerder was gezichtsverzorging zo eenvoudig!
Reinigingsdoekjes (25 stuks) / richtprijs: € 4,59
Alle producten zijn beschikbaar vanaf januari 2014.

 

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Wat fijn dat er een hele nieuwe lijn is voor de gevoelige huid! Vooral de dag- en nachtcrème en de Micellair water ben ik wel heel benieuwd naar.

  2. Ik hoorde dit leuke nieuws ook gisteren. Fijn he want ik heb wel regelmatig een gevoelige huid dan is deze lijn ideaal! Ik hoorde ook dat er zo een gamma uit komt ook voor de mannen binnenkort! xoxo Nele

Reacties zijn gesloten.