Treets Rose & Pink Pepper Bodylotion

Geplaatst door
Wie mij kent weet dat ik nooit genoeg bodylotions kan hebben. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn huid in te smeren met een voedende lotion die ook nog eens lekker ruikt. Dat is een echt verwenmomentje voor mezelf! De laatste tijd gebruik ik de Treets Rose & Pink Pepper Bodylotion. Dit is een rijke bodylotion met sheaboter, roosextract en vitamine E. Hieronder mijn review!  

Verpakking

 
De bodylotion zit in een mooie, opvallende roze tube van 200 ml. Ik vind het wel fijn dat de lotion in een tube zit, want dit is toch een stuk hygiënischer dan een potje. De tube heeft een klikdop wat snel en praktisch werkt.    
 
Beschrijving
 
Treets Rose & Pink Pepper Bodylotion is een rijke bodylotion met sheaboter en roosextract voor een zijdezachte, heerlijk geurende huid. Bevat Vitamine E voor extra hydratatie. Het product is geschikt voor alle huidtypes.
 
Ingrediënten
 
Aqua, glycerin, ethylhexyl, palmitate, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, propylene glycol, polysobitate 60, stearic acid, rosa rugosa flower extract, butyrospermum parkii (shea butter), tocopheryl acetate, trehalose, C12-15 alkyl benzoate, peg-100 stearate, peg/pgg 17/6 copolymer, sorbitan stearate, peg-8 beeswax, parfum (fragrance), phenoxethanol, triethanolamine, carbomer, disodium edta, butylphenyl methylpropional, citronellol, hydroxymethylpentyl cyclohexene carboxaldehyde. 
Deze bodylotion bevat geen SLS, parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale olie en is daarnaast dierproefvrij. Dat klinkt goed!
 
De lotion

Zoals jullie kunnen zien is de lotion vrij stevig, maar toch is hij makkelijk uit te smeren. Wel moet je er op letten dat je niet teveel ineens aanbrengt want dan moet je lang doorsmeren om de witte waas weg te krijgen. De lotion trekt vrij snel in en nadien voelt je huid verzorgd en zacht aan. Momenteel heb ik enorm last van droge benen en daar is deze bodylotion helaas niet voedend genoeg voor, maar voor mijn armen en dergelijke is hij dan wél weer heel goed. Wat ik een groot pluspunt vind is de lekkere geur die lang blijft hangen. Ken je het gevoel dat je de hele tijd aan je eigen huid snuffelt? Wel, dat heb ik met deze lotion. Zo vind ik het ook heerlijk om net voor het slapengaan nog wat body lotion te smeren zodat ik met deze lekkere geur in slaap kan vallen. De combinatie van sheaboter en roosextract is gewoon perfect!

Prijs + webshop
 
Je kunt de Treets Rose & Pink Pepper Bodylotion kopen voor € 6,99 in de webshop BonBeauty. Ze verkopen er trouwens ook volgende producten van dezelfde lijn: een shower gel, shower foam, body oil, foaming salt en scrub salt. Daarnaast is er nog een gift set verkrijgbaar met een mini shower gel en bodylotion, ideaal om cadeau te doen aan iemand of gewoon aan jezelf!
   Wat denk jij van deze bodylotion? Kende je de webshop BonBeauty al?

Veel liefs,

Vanessa xxx

32 reacties

  1. Ziet er goed uit, ik ben benieuwd geworden 🙂 En de verpakking lijkt inderdaad op die van Rituals

  2. Ik kende die site helemaal nog niet, maar het klinkt erg goed! En ik vind de verpakking trouwens ook erg leuk. (:

  3. Super leuk! Het is helemaal niet zo duur en klinkt goed. Haha, van dat snuffelen herken ik :). Dat heb ik altijd met de Body Shop spulletjes. Ik heb een Body Lotion van de Body Shop en die ruikt zo lekker zoet :).

    Xjes Femke

  4. Ziet er goed uit, zo op de foto's. Leuke review! Ben erg benieuwd, lijkt me heel fijn. Ik heb nog wel genoeg bodybutters en bodylotions, maar ik zal deze webshop onthouden!

  5. Ik vraag me af hoeveel verschillende soorten bodylotions er wel bestaan,deze ziet er goed uit in een mooie tube x

Reacties zijn gesloten.