Opgemaakte producten december 2013

Geplaatst door
De voorbije maand heb ik weer heel wat producten opgemaakt. Dit keer zijn het vooral reinigingsproducten. Ik denk dat dit komt omdat er in november heel wat producten ‘bijna’ op waren en in december kwamen alle lege producten samen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. 
 

Als eerste heb ik (grote) wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik vind ze gewoon goed. Ze zijn makkelijk in gebruik, pluizen niet en zijn spotgoedkoop.  
 
Opnieuw kopen? Ja.
 
Dan heb ik ook nog reinigingsdoekjes van Kruidvat opgemaakt. Hierover heb ik een gemengd gevoel. Ze reinigen wel goed, maar helaas heb ik me een beetje gestoord aan de geur. Daarom zou ik ze eerder gebruiken om swatches mee te verwijderen en niet zozeer om de make-up van mijn gezicht te halen.  

Opnieuw kopen? Nee.

Een vraagje: ik heb de blauwe verpakking voor de normale en gemengde huid gebruikt. Weet er soms iemand of de doekjes van de roze verpakking hetzelfde ruiken?

 
Links zien jullie de eye make-up remover pads van Kruidvat. Hierover ben ik zeer tevreden. Ze verwijderen vlot mijn oog make-up en prikken niet. Prima!
 
Opnieuw kopen? Ja.
 
Rechts zien jullie de gezichtslotion van Kruidvat. Ook hierover kan ik niets negatief zeggen. Deze lotion verwijdert vlot alle make-up resten en is zacht voor mijn huid.

Opnieuw kopen? Ja.

 
Ik heb een mini reinigingsmelk, tonic en nachtcrème met vitamine E van The Body Shop opgemaakt. Ik ben gek op deze lijn en ben er dan ook zeer enthousiast over! De producten ruiken allemaal heel lekker en zijn super verzorgend voor mijn huid. Een aanrader!

Opnieuw kopen? Ja.

 
Dan heb ik nog twee deo’s gebruikt. Als eerste de Pink Passion van Fa. Die zien jullie bijna iedere maand voorbijkomen, ik hou van deze geur! Daarnaast heb ik de Pearl & Beauty van NIVEA opgemaakt. Deze is ook zeker niet slecht, maar de deo van Fa geeft me toch een frisser gevoel.

Opnieuw kopen? Pink Passion wel, Pearl & Beauty niet.

 

Na een drukke dag kan ik ervan genieten om een warm bad te nemen met lekker veel badschuim. De afgelopen maanden heb ik de badcrème rose van Kruidvat gebruikt. Zoals de naam reeds zegt, ruikt deze crème naar rozen en daar hou ik wel van. De fles bevat 1000 ml dus daar kun je gerust een tijdje mee doen.

Opnieuw kopen? Ja.

 
Als laatste heb ik een body butter in de geur blueberry van The Body Shop opgemaakt. Nu het winter is heb ik enorm last van droge benen en daar is deze body butter een echt wondermiddel voor. Bovendien ruikt deze butter ook héérlijk. Smeren is altijd een verwenmomentje!
 
Opnieuw kopen? Ja. 
 
Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van december 2013! Dit keer heb ik geen enkele douchegel opgemaakt. Momenteel staan er verschillende douchegels in mijn douche en daardoor raakt er maar moeilijk eentje op. Hebben jullie dat ook wel eens?
 
Wat vinden jullie van bovenstaande producten?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

40 reacties

  1. De Blueberry bodybutter ruikt heerlijk he! Ik vind de de-makeup producten van Kruidvat huismerk ook heel fijn! Heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met hun huismerk ^^

  2. Je hebt veel opgemaakt. Ben heel benieuwd naar die vitamine e lijn van tbs. Stond er onlangs mee in mijn handen maar toch net gekocht. Nu spijt natuurlijk!

  3. Leuk om te zien! Ik vind dit gezichtslotion van Kruidvat ook erg fijn. Goedkoop en doet gewoon wat hij moet doen. x

  4. Wat is dat toch met de geur van Kruidvat reinigingsspulletjes! >_< Ze mogen er wel ns wat aan gaan doen, blijkbaar is het niet alleen ik dat daardoor hun producten laat staan. Wil zeggen dat het toch echt een geurtje is dat tegensteekt 😛

  5. Ah lekker veel opgemaakt, goed bezig;) Ik ben nu wel nieuwsgierig naar die oogmake-up en gewone remover van Kruidvat. Klinkt goed! Ik gebruik nu een oogmake-up remover van Hema, die ook wel fijn is. Maar een geschikte lotion heb ik helaas nog niet gevonden:( xxx

  6. Die Vitamine E lijn van TSB wil ik ook een keertje proberen, zo'n reis verpakking is best wel handig daarvoor. En weet je misschien of de eye make-up remover pads van Kruidvat ook waterproof make-up weg halen? Want dan ga ik hem ook kopen.

  7. Die body butter is ZO lekker! Ik wilde hem laatst ook kopen maar ben voor een andere geur gegaan, die vond ik net wat lekkerder hihi. Je hebt veel opgemaakt zeg, leuk om te zien! Ik weet trouwens niet of die doekjes dezelfde geur hebben..

  8. Heel fijne producten heb je opgemaakt! De wattenschijfjes van de Action, de Kruidvat eye make-up remover pads en de Kruidvat gezichtsslotion gebruik ik zelf ook.
    x

Reacties zijn gesloten.