Mijn favoriete truien van dit moment

Geplaatst door
Als er één reden is waarom ik van de winter hou, dan is het omdat ik heerlijk warme truien kan dragen. Op dit moment draag ik niets liever dan een simpele jeans met een mooie trui erop. Er hangen verschillende truien in mijn kleerkast, maar toch heb ik enkele favorieten die ik het liefst draag en die niet snel genoeg opnieuw gewassen kunnen worden. Kijken jullie mee?

C&A: € 19


L&L: 29,90

Pimkie: € 19
 
Primark: € 16
Welke trui vind jij het mooist? Draag jij graag truien?
Veel liefs,
Vanessa xxx

26 reacties

  1. Oeh de laatste 2 vind ik het leukst. Ik draag ook graag truien in de winter. Miss niet altijd even mooi maar wel makkelijk en warm:)

  2. Die trui van Pimkie is leuk, mooie kleur ook!! Ik hou wel van truien, vooral gebreide truien. En ik draag ook graag vesten, ook het liefst gebreid, of in ieder geval lekker warm!

  3. Dank je voor je leuke comment… ik volg jou nu ook.
    Mijn favoriet is natuurlijk die met het rendiertje. Heel leuk!

  4. Ik hou van truien! Ik kan er maar niet genoeg van krijgen en vooral als het nog kouder gaat worden heb ik het liefst elke dag een trui aan (en geloof me, dat doe ik eigenlijk ook haha).

  5. Mooie truien!! Ze zijn allemaal mooi maar als we echt één moeten kiezen zou ik de laatste met de hartjes zeggen, die is zo romantisch en zwart kan je altijd en op alles dragen.

  6. Haha ik herken dit heel erg! Zo heerlijk om een leuke warme trui te dragen! Past bij alles en je bent meteen klaar:) Vooral de eerste is erg leuk!

  7. So lucky is leuk,heb je gekocht nadat Bert Verbeke gewonnen had?De hartjes zijn lief,de blauwe van Pimkie ook heel schoon:)

Reacties zijn gesloten.