Back to the 90’s

Geplaatst door
Als je me vraagt wat mijn favoriete muziek is, dan antwoord ik zonder twijfel: de 90’s. Dit komt grotendeels omdat ik ben opgegroeid met deze muziek, maar ook omdat ik het gewoon niet had voor kindermuziek. Ik luisterde niet naar K3, maar ging absoluut voor The Vengaboys. Wanneer ik de 90’s nu opnieuw hoor, voel ik me meteen happy en begin ik spontaan mee te dansen en te zingen. I love it! Ieder jaar organiseren ze in onze buurt een 90’s fuif en daar ga ik maar al te graag naartoe. Ik mag dan niet zo’n uitgaanstype zijn, die avond krijg je mij niet van de dansvloer. Vanavond heb ik enkele nummers voor jullie klaarstaan waarop ik helemaal uit de bol ga. Het is vrijdagavond dus reden genoeg voor een klein feestje! 😉
 

 
Hou jij van de 90’s? En welk nummer vind jij het leukst? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Haha geweldig! Ik kom zelf ook uit de jaren 90 en word meteen vrolijk van deze liedjes, echte meezingers 😉 Voor mij waren de Backstreet Boys en Five helemaal it, en kan nu nog steeds blij worden als er liedjes van worden gedraaid tijdens het uitgaan!

  2. Dat zijn inderdaad oude nummers, vaak vind ik dat soort muziek veel beter dan wat er tegenwoordig gedraaid word, zijn niet slecht maar geef mij maar liever dit haha

  3. Heel leuk om al die nummers weer eens te luisteren, heel af en toe heb ik ook wel eens zo'n bui (ja, ik ben ook een 90's kind). Maar echt mooi is de muziek niet. 😛

  4. Milk Inc! Ik heb hun "Best of" cd en ik vind het heerlijk om met die oude nummers mee te zingen. Wij gaan elk jaar ook naar een 90's party, vorig jaar waren daar o.a. Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. Ik hou van 90's muziek, ik word er blij van! Leuk artikel! X

  5. Leuk om deze nummers weer eens te zien! Ik ben geboren in de 90s dus ik echt met deze muziek opgegroeid 🙂

  6. HAHAHA! Oh wat erg, ik ken superveel van die nummers. :') I'm a baby girl en Captain Jack. xD Die luister ik trouwens nog weleens, soms hoor ik hem ook op de radio. No limit.. Je zal het niet geloven, maar die hoorde ik gisteren nog. :') Hahaha, ik moet altijd zo lachen he! Geweldig artikel, echt leuk om die nummers weer te luisteren. :p

  7. Die liedjes ken ik ook allemaal:),je hebt ze 1000 keer gespeeld en meegezongen op je casetterecordertje,nostalgie!

Reacties zijn gesloten.