Nieuw: handtas van Pieces

Geplaatst door
Vorige week stond de postbode voor de deur met mijn nieuwe handtas van Pieces. Wat ben ik er blij mee! De handtas stond al even op mijn wishlist en nu is ze eindelijk van mij, yay! Zoals jullie zien is het een basic, zwarte tas. Ik heb niet veel handtassen en als ik er één koop, dan moet het één zijn die je bij alles kunt combineren. Ik ben niet iemand die bij iedere outfit een andere handtas draagt. Gewoon, lekker simpel, zwart.

De handtas opent en sluit met een rits, wat ik persoonlijk handiger vind dan een knop. Aan de voorkant heeft de tas drie vakken met ritsen en dat is erg handig om eventueel nog wat kleine dingen in te steken. Een vrouw kan nooit genoeg meesleuren, toch?
 
De achterkant heeft geen vakken en ziet er basic uit.
 
De tas is vrij groot waardoor je er heel wat spullen in kwijt kan. Ik denk dat deze tas ook interessant kan zijn voor meiden die naar school gaan, want er kunnen gerust wat boeken en/of mappen in. Binnenin zijn er trouwens ook nog verschillende zakken, o.a. voor je GSM.
 
 
 
Ik draag de tas het liefst rechtstreeks op mijn schouder, maar je kunt ook gebruik maken van de bijhorende draagriemen.
 
Deze handtas van Pieces kost € 39,95. Ik heb ze besteld bij Sans-Online. Dit is een webshop waarbij je ook online kleding kunt kopen. 
 
Wat vinden jullie van mijn nieuwe handtas?

Veel liefs,
Vanessa xxx

47 reacties

 1. Wat een mooie tas!
  Omdat hij basic zwart is past hij overal bij en matched hij ook mooi met je kleding!
  Ik vind hem echt heel leuk 🙂

  Xx julia

 2. Mooie tas, en ik houd ook meer van ritsen dan van knopen. Vind ritsen ook iets betrouwbaarder, omdat ik bang ben dat er anders van alles en nog wat uit gaan vallen. Maar dan moet je natuurlijk niet vergeten de rits dicht te doen wat ik weleens doe, hihi.

  xx May

 3. Wat een leuke tas! Zwart is altijd goed. Leuke jas heb je aan, en heb je een nieuw kapsel? (of lijkt dat maar door de foto?)

 4. Echt superleuk zeg! Ik houd ook echt van zwarte tassen (en bruine haha), zo makkelijk te combineren! Heb zelf ook zo'n formaat tas, pas precies mijn laptop in, ideaal! 🙂

 5. Ik vind de tas erg mooi! Lekker veel ruimte ook, daar hou ik van. En zwart past overal bij, dus zeker een goede keus;)

 6. Dankjewel voor je lieve reactie! Ik vind jou jas ook erg mooi, die kleur 😀

  Ik hoop dat je nog eens langskomt op mijn blog, liefs,

  Janna

Reacties zijn gesloten.