Mijn favoriete douchegels van dit moment

Geplaatst door
Iedere maand laat ik jullie mijn opgemaakte producten zien. Wat opvalt is dat er nauwelijks een douchegel wordt opgemaakt. Dit komt omdat ik meerdere douchegels in mijn douche heb staan. Ik wissel bijna iedere dag van geur en daardoor raakt er maar moeilijk eentje op. Aangezien er bijna nooit een douchegel in een artikel voorbij komt, leek het mij een fijn idee om mijn favorieten van dit moment aan jullie te laten zien. Hier gaan we!
 

Als eerste gebruik ik twee douche foams van Rituals: Zensation en T’ai Chi. Eigenlijk kan ik hier kort over zijn: ze zijn gewoon fantastisch! Ze schuimen heerlijk waardoor mijn huid super zacht aanvoelt. Daarnaast ruiken ze ontzettend lekker. Zensation heeft een zalig, zacht geurtje en gebruik ik het liefst ’s avonds om te ontspannen. T’ai Chi is dan weer fris en energiek waardoor dit ’s morgens een echte oppepper geeft. Beide geurtjes blijven na het douchen nog lang hangen en dat vind ik heel fijn. Het is jammer dat deze douche foams € 8 per stuk kosten, maar eigenlijk vind ik ze de prijs wel waard. Ze geven je een echt verwenmomentje onder de douche!
Naast de douche foams van Rituals, staan er nog twee douchegels in mijn douche. 
 
Als eerste de Water Lily & Oil van NIVEA. Dit is een douchegel met een vrouwelijke waterleliegeur. Hij bevat verzorgende olieparels waardoor mijn huid lekker zacht aanvoelt. Deze douchegel geeft me een fris gevoel, maar is tegelijkertijd ook heel verzorgend. Ik gebruik hem zowel ’s morgens als ’s avonds, en ook deze geur blijft lang hangen. Een aanrader! Bovendien vind ik de verpakking er heel mooi uitzien. Ik hou van roze en daar scoort deze douchegel alvast goede punten mee!
 
Als laatste gebruik ik nog een douchegel van Fa, in de geur Yoghurt en Coconut. Ik moet zeggen dat de kokosgeur duidelijk overheerst en daar moet je wel van houden. Ik hou ervan, maar niet om iedere dag te gebruiken want dan word ik hem snel beu. Als ik hem gebruik, dan doe ik dat het liefst ’s morgens omdat de kokosgeur een echt wake-up effect geeft. Mooi meegenomen is dat deze douchegel zeer verzorgend werkt. De combinatie van kokos en yoghurt beschermt de huid tegen uitdroging en verzacht zelfs de droge huid. Top!
 
Wat is jouw favoriete douchegel?


Veel liefs,

Vanessa xxx

45 reacties

 1. Ik ben ook gek op douchegels van Rituals! 🙂 Moet zeggen dat ik ook maar zelden douchegels opmaak omdat ik er vaak toch een stuk of zes tegelijk gebruik.

 2. Foaming douchegels vind ik echt heerlijk onder de douche. Ikzelf heb die van Rituals nog niet gebruikt, ik gebruik die van de Hema en die vind ik heel erg fijn.

 3. Die rituals foams lijken me lekker. Ik gebruik nu een fijne douche gel van fa. Er zit kers in geloof ik, lekker zoet!

 4. De douchefoams van rituals zijn heerlijk, maar ik vind wel dat ze snel op gaan. Hoewel ik denk dat dit misschien aan mijn vriendje ligt, hij vindt deze ook heerlijk en gebruikt daarom al snel te veel! Die van fa wil ik graag ook eens proberen, I love coconut 🙂

 5. Die van Fa heb ik ook al eens gehad, ik hou echt van cocosgeur! 😀
  En ik zou ook nog eens zo'n douchefoam van rituals willen kopen, aangezien dat bij mij al enkele jaren geleden is!

 6. Ik vind zelf de douchegel van FA ook best fijn, maar zoals je zegt inderdaad.. niet te vaak, dit heb ik wel met veel douchegels.

 7. Die van Rituals zijn inderdaad erg lekker! Ik gebruik op dit moment heel veel de Honeymania douchegel van TBS en It's raining men van Lush 🙂

 8. Die van Rituals zijn zo lekker, op dit moment vind ik de Kneipp vijgenmelk en arganolie echt heeerlijk!

 9. Die van rituals zijn zo fijn! Ik hou echt van die douche foams. Die van etos eigen merk vind ik ook fijn

 10. Ah die producten van Rituals ruiken zo ontzettend lekker! Ik heb ze in een kerstpakket gekregen, vind ze écht heeeeerlijk!!!

  P.S. Ik volg je nu via bloglovin 🙂

 11. Die van Fa lijkt mij lekker! Mijn favoriet is op het moment Therme Pure Chocolate Shower. Regelmatig in de aanbieding bij Trekpleister en Kruidvat. Heeft een heerlijke choco en coco geur! 🙂

 12. Rituals is altijd goed, ik heb de Hammam versie er nu van onder de douche en Treacle Moon Warm Cinnamon Night.

 13. Ik ben per toeval op je blog terecht gekomen en vind het een erg goede blog. Vooral je artikel over bloggers in België vond ik aangrijpend. Je hebt er een Belgisch volgertje bij! Keep up the good work!

Reacties zijn gesloten.