Inspiratie: comfy outfits

Geplaatst door
Het is vrijdag vandaag, yay! Straks is het weekend en dan is het weer tijd om leuke dingen te doen. Ik breng het weekend het liefst door in comfortabele kleren, denk maar aan een jeans met daarop een trui of vest. Klinkt misschien saai, maar dat is het niet. Alles hangt af van welke accessoires je erbij combineert. Een mooie handtas of horloge doet al heel wat, en ook de schoenen zijn niet onbelangrijk. Hieronder heb ik vier comfy outfits samengesteld die ik heel mooi vind en die ik graag met jullie wil delen!

Hoodie / Bien Bleu
Jeans / Tommy Hilfiger
Handtas / Cowboysbag
Horloge / Naf Naf
Sneakers / Esprit


Vest / Even & Odd
Trui / Mint & Berry
Jeans / Bodyflirt
Armband / Fiorelli Jewellery
Loafers / Buffalo
Trui / Jacquiline de Yong
Jeans / Seven Sisters
Sneakers / Even & Odd
Muts / Otto
Sjaal / Gaastra
Vest / Mango
Trui / Morgan
Jeans / Street One
Loafers / Dune
Handtas / TOV Essentials
Welke outfit vind jij het mooist?

 

 

 

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

33 reacties

  1. De tweede outfit is mijn favoriet. Ik ben helemaal verliefd op dat vest. En ik vind die broek uit de vierde outfit ook heel erg mooi. Zoiets zoek ik nog.

  2. Outfit 4 is erg in mijn stijl! Het liefste draag ik blazers, maar op comfy dagen kan je mij in een vest tekenen (zoals nu ook weer, jeans, basicshirt en een vest, perfect!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *