Unboxing Online Pharmabox

Geplaatst door
Onlangs heb ik een mooi pakketje ontvangen van OnlinePharmaBox. Dit is een online apotheek waarbij je alle vertrouwde apotheekproducten kunt kopen aan voordelige prijzen. Ze hebben maar liefst 15.000 producten en zo’n 150 merken! In hun webshop vind je verschillende categorieën waaronder geneesmiddelen, homeopathie, fit en slank, baby en mama en ook beauty en verzorging. Aangezien ik een beautyblogger ben, heeft de laatste categorie uiteraard mijn voorkeur. Ik bestelde er enkele mooie gezichts- en lichaamsproducten die ik graag aan jullie wil laten zien. Kijken jullie mee naar mijn unboxing Online Pharmabox?

Na twee werkdagen had ik mijn bestelling in huis. Ik kreeg op voorhand een mailtje waarin stond op welke dag ik het pakketje zou ontvangen en de dag zelf kreeg ik nog een mailtje met het exacte uur van ontvangst. Zo’n goede service heb ik nog maar weinig meegemaakt!

Wanneer ik het pakketje opende, zag ik dat de producten goed beschermd waren en dat vind ik een pluspunt.


Tijd om mijn beauties aan jullie te laten zien!
 
Als eerste enkele reinigers:

– Eucerin: oogreinigingslotion voor waterproof make-up (125 ml)

– Lierac: reinigende melkcrème voor gezicht en ogen (200 ml)
– Bioderma: micellair water voor gezicht en ogen (500 ml)
 
– Vichy: dagcrème voor een gladde huidtextuur en egale teint / limited edition (75 ml)
– Louis Widmer: voedende nachtcrème met vitamines / anti-ageing (50 ml)
 
– Eucerin: verzachtende lotion voor de droge huid (250 ml)
– Bodysol: verzorgende handcrème met zoete amandelolie, glycerine en vitamine B5 (75 ml)
 
Zo, dit zijn de producten! Wat vinden jullie ervan? Ik ben alvast super enthousiast en kan niet wachten om ze één voor één uit te testen. De komende weken mogen jullie dus heel wat reviews verwachten. 
 
Wat ik fijn vind is dat je bij iedere aankoop gratis staaltjes krijgt. Zo kun je nog meer producten uitproberen!
 
En bij een eerste aankoop krijg je een mooie handdoek cadeau. Zo leuk! 
 
Ik mag de producten dan nog niet hebben getest, toch ben ik alvast super enthousiast over deze webshop. Prima service, de producten zijn goed ingepakt, leuke extraatjes… Ik vind het jammer dat ik deze shop niet eerder heb ontdekt!
 
De verzendkosten zijn niet duur. In België betaal je slechts € 1,90 per bestelling. Vanaf € 59 is het zelfs gratis. Voor bestellingen naar Nederland betaal je € 3,90. Vanaf € 70 betaal je geen verzendkosten.
 
Kende jij Online Pharmabox al? Wat vind jij van mijn unboxing Online Pharmabox?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

  1. Leuk zo'n unboxing artikel. Het lijken me erg fijne producten. Altijd fijn trouwens om een handdoek cadeau te krijgen. Ik ga deze shop even onthouden.

  2. Leuke producten zeg! Ik ben heel benieuwd naar de lotion van Bioderma en de Vichy dagcreme. Wat leuk ook dat ze er zoveel proefjes bij hebben gedaan en zelfs een handdoek. Zeker goede service! En lage verzendkosten, daar houd ik van:) Ben benieuwd naar de reviews!

  3. Ik kende het nog niet, maar leuke prodcuten! En wat leuk dat je bij je eerste aankoop een handdoek cadeau kreeg! 🙂

  4. wow wat handig! Ik koop af en toe wat bij de apotheek aan verzorgingsproducten want dat heeft mijn rare huid nodig, dus die kortingen zijn meer dan welkom! 😀

  5. Leuke producten zeg 🙂 Ik ben erg benieuwd naar de reviews, ook leuk dat je monstertjes krijgt!

    liefs,
    Femke

  6. Ik kende Online Pharmabox nog niet, maar het ziet er goed uit! Aaah, i love testertjes! Leuk dat je die mooi bij kreeg. Ben heel erg benieuwd naar de reinigers! xx

    En naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

  7. Ik ben benieuwd hoe iemand anders dat product van Bioderma ervaart, want ik ben er persoonlijk heel tevreden over.

  8. Binnenkort moeten jullie het huis uitbreiden om alles te stockeren hé,nee serieus,ik denk dat het goede produkten zijn!

Reacties zijn gesloten.