Anti-verveeltips voor in de kerstvakantie

Geplaatst door
Voor de meiden van het secundair onderwijs zitten de examens erop en kan de kerstvakantie van start gaan. De eerste dagen doet het deugd om lang uit te slapen en voor één keer is niet achter die schoolbanken te moeten kruipen, maar na een tijdje begin je je te vervelen en weet je niet goed meer wat doen. Herkenbaar? Wel, vandaag heb ik enkele tips voor jullie zodat de komende vakantie misschien niet zo saai wordt als je denkt. 
 

* een dagje shoppen * naar de kerstmarkt * TV-series kijken * een boek lezen * bloggen * Winter Efteling * sporten * beautystash opruimen * gezelschapspelletjes spelen * me-time in de badkamer * pannenkoeken bakken * je slaapkamer pimpen * wandeling in het bos * naar een subtropisch zwembad * bowlen * een film-avond organiseren * een dagje sauna * kledingkast opruimen * experimenteren met make-up * cupcakes bakken * een vakantie plannen * schaatsen * naar de kapper * fotocollages maken * leuke DIY zoeken op internet * (verlang)lijstjes maken * meedoen aan winacties * chocoladefondue * Youtube filmpjes bekijken * het Sneeuw en Ijssculpturenfestival * een moodboard maken * familie bezoeken * een dagboek bijhouden * tweedehands spullen verkopen * indoor skiën * een winter barbeque * en natuurlijk vanessablogt.be blijven lezen 😉
Zo, dit zijn mijn tips! Ik weet dat er meiden zijn die pas examens hebben na de kerstvakantie en nu dus volop bezig zijn met de blok. Jullie zullen waarschijnlijk weinig de kans krijgen om jullie te vervelen, maar af en toe is er toch wat ontspanning nodig en dan kunnen bovenstaande tips misschien wel helpen!

Veel liefs,

Vanessa xxx

29 reacties

  1. Haha, super ideeën, vooral die laatste 😉 Maar ik heb het straks druk zat, moet wat van school inhalen door ziek zijn, er staat een concert gepland met het orkest na de vakantie & ik ga ook lekker veel bloggen, want tijdens school heb ik daar niet altijd even veel de tijd voor, helaas.

  2. Leuke tips! Ik ben eigenlijk altijd wel druk ergens mee, zelfs als ik geen dingen voor school hoef te doen bedenk ik wel wat anders haha. Denk dat ik maar wat van je tips moet gaan doen om even lekker te ontspannen 🙂

  3. Wat heb je veel dingen verzameld! Ik wil lekker aan mijn blog werken, films kijken, uitzieken 🙁 , aan school werken en mijn huis opruimen. Oja, en natuurlijk veel met vriendinnen afspreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *