Oogroller – E.L.F.

Geplaatst door
Vorige week heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij E.L.F. (Eyes Lips Face). Dit is een webshop waarbij je mooie en goedkope make-up kunt scoren. Ik was zo onder de indruk dat ik het liefst de hele shop wou leegplunderen. Voor de eerste keer heb ik het bij enkele producten gehouden, waaronder een oogroller. Deze werkt specifiek tegen tekenen van vermoeidheid en dat kan de huid rondom mijn ogen wel gebruiken. Het maakt niet uit of ik goed of slecht heb geslapen, mijn blik ziet er eigenlijk nooit helemaal fris uit. Omdat ik dit vrij vervelend vind, wou ik graag de oogroller van E.L.F proberen. Hij kost slechts € 4 dus voor zo’n goedkoop prijsje kon ik zeker mijn kans wagen. Hieronder de review!
 

Verpakking
 
Ik vind de verpakking er best chic uitzien. Mocht ik niet weten dat deze oogroller slechts € 4 kost, dan zou ik hem veel duurder inschatten. De oogroller bevat 11,2 ml en ligt makkelijk in de hand.
 
Beschrijving
 
De oogroller geeft een frissere oogopslag. Tekenen van vermoeidheid zijn verminderd. De formule met actieve extracten van granaatappel, rozemarijn, groene thee, komkommer en druif hydrateert en verfrist de gevoelige huid rond de ogen. 
 
Ingrediënten
 
Water (Aqua), Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Propylene Glycol, Glycerin, Mica, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract
 
Ziet er goed uit!
 
Gebruik
Je mag de oogroller zowel ’s ochtends als ’s avonds op de gehele oogcontour aanbrengen. Door het rolprincipe is deze oogroller heel makkelijk in gebruik. Gewoon wat ronddraaiende bewegingen maken en het product komt er vanzelf uit. Nadien vind ik het fijn om het product wat in de huid te kloppen met mijn vingers. Zo ben je zeker dat de huid alles goed opneemt. Het trekt vrij snel in, maar ik vind het makkelijk om ondertussen mijn tanden te poetsen. Als ik dat heb gedaan, is mijn huid helemaal klaar om aan de make-up te beginnen.

Mijn ervaring

 
Wanneer ik de oogroller gebruik, voelt dat meteen heel fris aan. Ideaal om te gebruiken wanneer je huid een oppepper kan gebruiken. Voor de ene is dat na een korte nacht, voor de andere na een wild feestje. Voor mij geldt dat iedere morgen, want de huid rondom mijn ogen kan iedere dag wel een wake-up effect gebruiken. Of de oogroller tekenen van vermoeidheid verminderd? Goh, een klein beetje. De huid rondom mijn ogen ziet er een ietsiepietsie frisser uit, maar het is zeker geen wondermiddel. De oogroller geeft vooral een fris gevoel en dat vind ik heel fijn. Mijn huid wordt goed gehydrateerd en verzorgd en dat is ook wat. Wallen en donkere kringen zullen er heus niet mee verdwijnen, maar de oogroller zorgt wel voor een fris gevoel en voldoende hydratatie, dus wat mij betreft is hij voor € 4 best oké!
 
Pluspunten
– mooie verpakking
– makkelijk in gebruik
– bevat verzorgende ingrediënten
– product komt er goed uit
– geeft een fris gevoel
– hydraterend en verzorgend
– trekt vrij snel in
– goedkoop
 
Minpunten
 
– verminderd niet echt tekenen van vermoeidheid
 
De oogroller is te koop voor € 4 in de webshop van E.L.F.
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Hij ziet er idd mooi uit, luxe en dat voor slechts 4 euro. Jammer dat hij de vermoeidheid niet doet verdwijnen maar inderdaad een fris gevoel is wel fijn en dat het ook verzorgend is vind ik voor 4 euro nog steeds niet verkeerd;)

  2. Jammer dat ie niet echt effect geeft. Ik had laatst ook een cheap oogroller gekocht bij Big Bazar, maar ook die voldoet niet aan mijn verwachtingen, helaas

  3. Ik heb net iedere morgen hetzelfde probleem als jij en ik gebruik ook gewoon zo'n roller voor een fris gevoel. Ik vind dat zo heerlijk! Op zich verdwijnen de wallen zeker niet zomaar, maar ik het het idee dat het toch iets helpt. x

  4. Lijkt me fijn! Ik heb er zelf eentje van Garnier (die veel duurder was dus) en ook niet echt z'n werk doet. Verfrist wel, maar uiterlijk doet 'ie ook niets 😉 Maar al bij al vind ik de verfrissende werking zeker ook wel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *