Kerst inspiratie

Geplaatst door
Nog anderhalve week en dan zitten we gezellig rond de tafel om kerst te vieren. Ik kijk er alvast heel erg naar uit! Mijn vriend en ik hebben de kerstboom gezet en ook de rest van ons huis staat volop in het teken van kerst. Lichtjes, slingers, kaarsjes… super gezellig is het! Om nog wat meer in de stemming te komen, heb ik mooie kerst inspiratie uitgezocht die ik graag met jullie wil delen. Kijk en geniet <3
 

Wat vind jij van deze kerst inspiratie? Kijk jij ook uit naar kerst?
Veel liefs,
Vanessa xxx

27 reacties

  1. Ik heb zelf een beetje een haat-liefde verhouding met kerst. Ik vind het verder af en toe wel erg gezellig en het lekkere eten is natuurlijk ook een groot pluspunt.

  2. Aaaawww dat katje is zo cuteee 😀 Ik heb nu echt geen zin meer om naar school te gaan, heb veel te veel zin om alvast kerstvakantie te gaan houden hihi. Scheelt dat het nog maar een paar dagen duurt voordat ik vakantie heb 🙂

  3. Echt superleuk om dit te zien, als ik dit zo zie, dan is ons huis maar weinig aangekleed haha. Krijg er al helemaal zin in!

  4. Wat een leuke inspiratie! Vooral de foto's van al dat lekkere eten en die leuke sneeuwpopjes vind ik heel mooi 🙂

  5. awwwww dat hondje super cute. Elk jaar staat op mijn kerstlijstje: een hond met een rode strik..helaas nog niet van gekomen haha

  6. Ik vind de plaatjes er allemaal zo mooi uitzien! Ik kijk zeker wel heel erg uit naar kerst, maar ik geniet ook al van de dagen ervoor met alle voorbereidingen.

  7. Wauw mooie foto's! Zeker leuk om naar te kijken en inspirerend:) Ik heb veel zin in de kerstdagen, maar ons huis valt qua versiering nog best mee eigenlijk. Misschien as zaterdag nog even wat laatste dingetjes aanschaffen;) xxx

Reacties zijn gesloten.